Ahojte zenusky,tie co ste mali zily aj na posve,nebol problem rodit prirodzene? Z jednej nohy mi ide jedna az na rodidla a ja sa bojim,ze by kvoli tomu museli robit cisarsky. Nejak som sa na to lekarky este nepytala,kedze som len 27.tt. mam pred cisarakom obrovsky respekt a chcela by som rodit prirodzene. Je to moje 3.tehotenstvo a predosle porody boli prirodzene. Dakujem vsetkym za odpovede.
@babu11 takze to nie je prekazka pri prirodzenom porode hej? Lebo ja mam z cisaraku fakt hrozu 🙈😂 dakujem za odpoved
@rebekamarcusko u mna v pohode prirodzený pôrod. Tiež tretie dieťa, po prvý raz kŕčové žily, i na rodidlach, bála som sa ako čert kríža a úplne v pohode, nič neprasklo. Po pôrode samé od seba chvalabohu zmizli.
@karollka21 super,tak to si ma upokojila. Pri druhom synovi som mala na nohe tu ziku akurat taku zelensiu,teraz to tam mam fialove a zila ide az na rodidla. Ale kedze sa s tym da rodit som v pohode. 😂👍❤ dakujem
@rebekamarcusko cez tehotenstvo mi veľmi pomáhal detralex a gél s dubovým výťažkom na potieranie, je aj sprchový intímny gél s dúbovým výťažkom, trochu sa žily upokoja a nepália tak. Držím palce, nech všetko dobre dopadne.
@karollka21 no neviem ako je to mozne ale prestali ma uplne boliet tento tyzden. Minuly tyzden to bolo peklo. Detralex zaucinkoval. Cievna mi dala este cedralec a tie pancuchy,snazim sa ich nosit,ale aj to je niekedy peklo... dakujem velmi pekne ❤
@rebekamarcusko podla mnna nie teda neviem mne ide zboku nohy akoby dovnútra akože také spuchnuté som to mala úplnu guču..gyn mi povedal že to nieje problém, ja som obe prenášala tyždeň a pri druhej v lete , teplo v kuse na nohách a pri pôrode nikto nič 🤷♀️
@babu11 no ja mam termin 14.9.pisala som aj gynekologicke a bola taka zlata,ze mi predchvilou odpisala,ze to nie je problem a mam si tehu uzivat. Tak som uplne v klide uz 🥰
@rebekamarcusko rodila som prirodzene, o žiadnom cisárskom nebola ani len reč, dokonca bez nastrihnutia. Len som sa trošku natrhla, na jeden steh, lebo slečna vyletela ako raketa na tento svet 😀😀😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@rebekamarcusko Mala som pri oboch obrovskú , po druhom mi ostala...rodila som prirodzene len ma nastrihli do druhej strany kvôli tomu už na druhý deň som behala v pohode lepšie ako pri druhej keď ma nestrihli a potrhala som sa vnútri 🙄