Prestrihnutie serkláže a pôrod

oktavia
16. máj 2012

Baby, ktoré ste mali serkláž.V ktorom týždni Vám steh prestrihli a koľko nato ste porodili? Mne doktor vravel, že tak do 4 dní sa porodí. Je to ozaj tak?

zabka7
16. máj 2012

mne mali prestrihnúť v 37 tt, ale 2 dni pred prestrihnutím som porodila. Keď som sa pýtala lekára, tak mi povedal, že môžem aj prenášať, ale moje babo sa ponáhlalo na svet 🙂

lusianda
2. okt 2019

@oktavia mozem sa opytat za aky cas po odstraneni stehu ste porodili? Nasla som Vas prispevok v diskusii. Mne ho akurat vcera sali dole. A aky ste mali porod? Ja sa uz bojim, kedze po 4 mesiacoch lezania som slaba ako caj. Nevladzem ani chodit ani dychat....

kk555
19. nov 2019

@lusianda ja mam ten istý problém tiež som slabá ležím už skoro 3mesiace budúci týždeň by mi mali vyberať steh po ukončení 35tt no mam tušenie, že aj hneď pôrod začne lebo hlavička pritlača na vchod a hrdlo mam takmer spotrebovane. Ako ste dopadli?

lusianda
19. nov 2019

@kk555 ahoj. Tak nám ani po vybratí stehu sa nechcelo. Tiez som myslela, ze maly zo mna hned vypadne. Vybrali mi ho v ukoncenom 37.tyzdni a narodili sme sa 38/3 sekciou pre zle prietoky a odlupovanie placenty. Drzim palceky. Urcite to zvladnete...😘

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre