Dobrý deň čaká ma cisársky chcela by som vediet kolko tam asi budem kedze jedno dieta mam doma a priatel si volno nebude moct brat stale....dakujem...
Ked pocitam aj den porodu tak na 5 den som sla domov,rodila som 16 a domov.som.sla 20.
syn sa narodil 13. A 17. Sme uz isli domov... 🙂
Aj ja 5 dni,ale viem ze je par nemocnic kde sa da aj skor.
My sme boli dlhsie ako 5 dni kedze dcerka mala zltacku potom sa mne po 4 dnoch rana po sekcii zapalila,ale daktore maminky sli po 4-5 dnoch domkov, vsetko zalezi od toho v akom zdravotnom stave ty a babatko budete✊🏻🍀👍❤️
mna pustili 4 den po sekcii,ale dalsi den som sa musela vratit na prijem k drobcovi
ja som rodila 26.6. a 1.7. sme išli domov... boli sme o deň dlhsie ako sme mali byť, jednen z drobcov mal hraničné zápalové hodnoty a ja som stratila pri cisárskom viac krvi, tak si nás pre istotu nechali o deň dlhšie...
Ja som rodila 6.1. a domov sme šli 11.1.
4.11 a 9teho doma. Takze 5ty den.
teoreticky 4-5 dní, ale nikdy nevieš dopredu, čo sa bude diať. ja som mala tiež cisársky a bola som ok, ale syn mal žltačku, tak som tam bola 10 dní. kopec ďalších bábätiek malo tiež žltačku. čiže nemôžeš proste dopredu vedieť, koľko tam budeš. radšej mať dopredu vymyslený aj plán B.
Ja som 3x rodila cis.a pri dvoch sme boli doma na 5.den (to sa rata aj den prichodu)a pri jednom som tam bola 10 dni. Mala bola zlta a ja som dostala teploty z mlieka. To proste nevies vopred. Bolo by lepsie, keby si si premyslela aj plan B ako napisali predo mnou. A ak je to tvoj prvy cisarsky, co pravdepodobne je, tak sa ti mozno šikne, ked ti v prvych dnoch niekto doma helfne aspon so starsim dietatom.
Skús sa popýtať ci by si priateľ nemohol na teba zobrať 10 dni OČR urcite ti bude tie prvé dni doma lepšie ked ti pomôže
Ja som išla domov na reverz hneď 4 deň po sekcii... aj Kisková tak išla, tak prečo neskúsiť.... 😀
Pri prvej sekcii na 11 deň kvoli žltačke a pri druhej na 4 deň
@natalia307 Ja som rodila cisarskym v piatok v pondelok poobede sme uz boli doma. Pri dcerke den dlhsie,tiez porod v piatok a doma sme boli v utorok,lebo schytala velke bolesti,revala,nechcela papat,tak sa cakalo na prirastok na vahe.
Ono zavisi aj od toho,ako na tom obaja ste.. Boli so mnou mamicky,ktore kvoli zlta ke babatka boli aj vyse tyzdna,hoci rodili prirodzene..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som bola 5 dni. Skôr ťa ani nepustia.