Prenášanie a zavretý krčok

luciaruz
9. máj 2024

Ahojte, dnes som došla do nemocnice na plánovaný pôrod lebo prenášam. Ale vraj nemám vobec pripravený kŕčok. Balónik doktorke nešiel ani zaviesť🫤 stalo sa vám to? Strekli mi tam nejaký gél s tým, že to musia skúsiť zase zajtra. Ja som si naivne myslela, že mi dajú nejaku tabletku... lebo kamoškam davali nejaku tabletku na otváranie... tak neviem, som trochu rozčarovana....

michaela329
9. máj 2024

@luciaruz u nás sa dávajú tabletky (oxytocín tuším) a čaká sa... sestra takto "rodila" dva dni, potom konečne urobili sekciu.

majlo1234
9. máj 2024

Ja som to mala podobne, ale mne ho tam natlacili. Potom ho museli vybrat. 5 dni dohromady ma nechali vytrapit so vswtkymi moznymi metodami vyvolavania, a nic. Skoncilo to akutnou sekciou. Ja ti len chcem poradit, ak sa nebudes otvarat, pytaj si sekciu na druhy treti den, ja uz som tak nastavena pri druhom porode-nechavam si par dni na spontanne spustenie, a potom rovno pojdem sekciou, nechcem sa uz trapit

luciaruz
autor
9. máj 2024

@majlo1234 ved to, ze takto cloveka trapit... otras...

saska.j
9. máj 2024

Mne dali tabletky až tretia zabrala

luciaruz
autor
10. máj 2024

Takže mam info, ze toto este nie je vyvolavanie porodu, ale ze iba priprava krcka lebo je veľmi zavretý. Ze tabletky sa davaju uz ked sa vyvolava porod. No som zvedava, kolko dni tu budu šibrinkovať s tym balonikom🙄

michaela329
10. máj 2024

@luciaruz po MA, keď som musela "rodiť", mne balónik vôbec nezabral. Ale potom mi dali také tyčinky a behom dňa to išlo. Držím palce, nech to ide.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre