ahojte je pravda ze chlapci sa prenasaju dlhsie ako dievcatka?? pretoze pomaly som v 40tt a uz mi je strasne dlhooooo 🙂
ja to tiez tak vidiim 🙂
no moje baby prišli na svet trocha skôr,ale syn sa neponáhľal- a pohodlný je doteraz 😉
chlapci su vraj lenivejsii 🙂
nie je to pravda ... porodila som 39tt+4 d 🙂
Kravina. Moj, narodeny 37tt+1 by ti vedel rozpravat, aky je on lenivy 😀
zavidiiim 🙂 ten moj ma asi cas 🙂
moj prvorodený sa narodil 41/4tt..
ja som obe moje baby dllllho prenášala 😉
dcérka v 40tt a syn v 38tt
😀 mozno ta upokojim. 🙂 ja mam 2 dievcata,prvu som prenasala 2 dni a druhu 9 dni... 😉
mne sa moj syn narodil 2 tyzdne pred terminom a dcerku som rodila vyvolavackou.. takze myslim,ze to su len take talafatky 🙂
ja by som to uz najradsej mala za sebou 🙂)) ale vraj hlavicka uz klesa do panvyy 🙂)
nie moj sa narodi 37 plus tri dni🙂))
Mne keby nedali vyvolávačku, asi sa tam vyvaľuje doteraz... nemala som žiaden náznak, ani ťuk! A aj tak sa mu nechcelo, narodil sa CR
zrejme to budu hluposti ale moja svagrina prenasala chlapca dlho ale zas moj syn sa narodil v 37tt a dcera 38tt cize chlapec sa ponahlal skor na svet to zrejme bude aj genetika ked prenasla aj tvoja mamka tak budes aj ty a naopak? teda aspon u nas to platí my rodíme vsetky zeny skor v nasom rode nikto nikdy neprenasal ani mamka ani ja ani sestra a na pohlavy nezalezalo
moj syncek sa narodil den pred terminom. Mozno to aj tvoj stihne rovnako 🙂
@katecameron nooo kiezby.... ale ani moja mamka neprenasala ani mna ani sestru , tak uvidime 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ivula20 neviem. ja mam baby a narodili sa az osem dni po termine a vyvolavackami