Prehnalo ma a som otvorená na 1 prst

16. aug 2022

Ahojte dievčatá od večera mám bolesti brucha a doteraz sa nič nezmenilo akurát má viac boli
Pred chvilkou má prehnalo bola som aj na poradni a povedal mi doktor len že som na 1 prst otvorená čo si mám otom myslieť

anjelicek26
16. aug 2022

Tak ze asi budes coskoro rodit nie (?) Na jeden prst otvorena je vela zien cele tyzdne pred porodom a nalez sa nemeni... ale tie jemne kontrakcie, co pocitujes a hnacka (telo sa cisti pred porodom) je dobry znak, ze sa to coskoro rozbehne... mala by som zbalenu tasku, muza na telefone a uvidis...

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. aug 2022

@anjelicek26 zbalená som manžel chce ísť domov z prace ale zatiaľ to neni take že by som to uz nezvládala tak zatiaľ som mu povedala nech nechodí

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. aug 2022
anjelicek26
16. aug 2022

Tak zalezi, ako sa muzovi da, toto moze byt otazka par hodin - ale aj par dni, neda sa to odhadnut.

autor
16. aug 2022

@anjelicek26 veď práve ak budú silnejšie radšej pôjdeme do nemocnice len poslickov mávam často len toto už trva od večera tak preto neviem čo sa deje a doktor mi nikdy nič nepovie len mi povedal že ak odtečie voda alebo budú pravidelne kontrakcie mám ísť do nemocnice

ivangeline
16. aug 2022

Nestresuj. 1prdt je malo. Mesiac som chpdilana 3cm otvorena a nakpniec bola vyvolavacka,lebo praskla plodova voda a cely den spm sa aj tak neotvorila...

anavixy
16. aug 2022

A kolky si tt? Na pasoch si nebola?

autor
16. aug 2022

@anavixy začala som 39tt na pasoch som nebola

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre