Predzvesť blížiaceho sa pôrodu

kvietok712
13. sep 2021

Žienky… pár dní už iba ležím a spím. Vstanem max. na wc a trošku sa najesť. Do jedenia veru nemám veľa chuti ale trošku si dám, bolia ma nohy extrémne a cítim sa úplne bez energie, vyšťavená. Som v 36+4tt a dr. mi povedala na poslednej kontrole, že mám hraničné množstvo plodovej vody (málo). Myslíte, že sa pomaly pripravujem na pôrod? Mali ste to aj vy niektorá tak?☹️

veronika0310
13. sep 2021

@kvietok712 som 37+5, mám to rovnako, dnes dr povedala že pravdepodobne na ďalšiu poradňu o týždeň už nedôjdem. Plodovej vody pomaly ubúda, ja mám už týždeň hraničné množstvo a už by som bola veeelmi rada keby bola bublinka na svete. 3 noci neviem spat kvôli bolestiam krížov

kvietok712
autor
13. sep 2021

@veronika0310 ja idem na kontrolu vo štvrtok do nemocnice, som zvedavá čo mi teda povedia.
A Vám držím palce, aby všetko dobre dopadlo a maličká bola zdravá🙂 nech už to máte čim skorej za sebou, ja by som tiež bola za to najradšej lebo už nevládzeeeeem:(

veronika0310
13. sep 2021

@kvietok712 Ďakujem, ja takisto držím prsty. Na mna Už prišla taká unava dnes že doktorka až pozerala že čo to so mnou je, lebo ja plna energie dnes absolútne nič.. kiežby chcela ísť bublinka von už 🙏🏻 Je to na nevydržanie

zacapa
13. sep 2021

@kvietok712 si stastny clovek, ked sa ti da spat. Ja mam 38 t a neda sa mi spat vobec. Max hodina mozno..Nohy ako 2 stlpy opuchnute🙁 a mne o plodovej vode nic nespomina doktorka, len mi pocuva brucho tym zeleznym pristrojom, ktory by mal byt uz v muzeu podla mna. Tesim sa uz na den D. Vsetkym drzim palceky🍀

kvietok712
autor
14. sep 2021

@zacapa ja som tiež nemohla spávať ale pár dní dozadu sa mi to úplne celé otočilo a mám chuť len spať a spať a aj večer aj cez deň.
Verím ti veru, už to chceme mať každá asi za sebou v takýchto prípadoch 😄 aj na Ti držím palce, nech ti všetko dobre dopadne🙏🏻☺️

sasanka605
14. sep 2021

Je síce nie, fungovala som do poslednej chvíle, v den pôrodu som este maleho naháňala vonku. Každé telo je ine a čím viac síl nazbieras tak na škodu to nebude určite

zuzuliennka1
14. sep 2021

@veronika0310 bolestami krizov zacal porod v mojom pripade 🙂

veronika0310
14. sep 2021

@zuzuliennka1 jaaj kiežby to tak bolo aj v mojom prípade 🙈 spánok 0 bodov u mna, už to dlho takto nevydržím 🙄

zuzuliennka1
14. sep 2021

@veronika0310 verim ti 🙂 jooj, tak drzim palce, nech to pride cimskor a nech vsetko dopadne ok

veronika0310
14. sep 2021

@zuzuliennka1 ďakujem krásne 😊 snáď do konca týždňa sa ten maly zázrak vypýta 🙈

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre