Ahojte tak bolesti boli príčinou skracovanie sa krčka maternice cievkovaly má mám iba 2otazky je možné porodiť tak skoro
Bojím sa zatiaľ my dávajú infúzie magnézia
A druhá otázka cievkovaly má keď som išla cikať kvapkala my krv je to normálne ?
Som hospitalizovaná bolesti krížov mám stále
O vsetkom informuj sestry a lekarov. Ano da sa porodit aj takto skoro. No babo je este malinke a nedozrete. Potrebuje kazdy jeden den v maternici. Lekari zvazia ci mu je lepsie dnu alebo musi ist von do inkubatora. Drzim ti palce aby vsetko dobre dopadlo. Dnes vedia lekari robit zazraky a urobia vsetko mozne aj nemozne aby ste to spolu dotiahli dovtedy kym to nebude pre babo bezpecne. Drzkajte sa.🤗 Aj ja som mala problemove tehu vuac v nemocnici ako doma. Ked ale dotiahli sme to do 39tt. Maly ked sa narodil drzal sa ako kliest pupocnikovej šnury oboma rukami.😂😂.
samozrejme ze je mozne porodit tak skoro, ale dieta to nemusi prezit, pripadne to nemusi prezit v zdravi...cize ak maz lezat, tak lez, rob co ti kazu, nech je dieta vnutri kolko sa da, nech rastie, zreje
kedze ti do mocovodu zaviedli cudzi predmet, tak je mozne ze krv je z toho, ale pre istotu sa este pytaj sestricky, ci lekara
teraz hlavne lez, nestresuj, nech je dieta vnutri co najdlhsie
pridaj sa do skupiny predcasniatka tam ta podporia. ja som mala deti v 29tt prvy rok dva boli vzdy najtazsie potom uz to islo lepsie. drzim vsetky palceky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@neznamemeno normalne to moze byť, mozno trosku poskrabkali sliznicu pri tom, ak to ustalo. Isto ti davaju aj kortikoidy na pľúcka pre bábo. Moja bola 29+0 a nestihli mi kortikoidy a dychala sama, iba s podporou, bude mat 3r a je v poriadku. Ja som bola v 28tt pred 37r a tiež som ok
U nas sa da porodit od ukončeného 24tt.