baby kto mi vie povedat kedy sa rata predcasny porod a ci by boli problemy s papierovackami na uradoch? 🙂 dakujem za odpovede
na Md nastupujes v 34+0 tt , ak by sa ti dieta narodilo pred tymto tyzdnom ododna narodenia dietata si oficialne na md, neviem ake ine papierovacky myslis ? rodila som 35+6 tt a maly napriek tomu ze mal vsetky zivotne funkcie na vybornu je povazovany za lahko nedonosene dieta, keby sa narodil o 8 dni neskor, cize 37+0 tt nikto by o neho ani ,, nezakopol,, , myslim co sa tyka lekarskych vysetreni ... 37+0 tt je dieta poazovane za donosene ...
a to ked som mala iba kratke brigady nebudem mat narok na matersku ze?
nie, nebudes. toto nastuduj trosku inde na MK. Ale info tu najdes, len nie medzi porodmi 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
no neviem presne od ktoreho tyzdna ale konci to 37. tyzdnom uz od 38 je porod brany ako terminovy. Ja som rodila v 35. tyzden predtym som nastupila na matersku, takze s papierovackami sa nemenilo nic oproti terminovemu porodu....