Predčasný pôrod

lienka1992
12. mar 2014

baby kto mi vie povedat kedy sa rata predcasny porod a ci by boli problemy s papierovackami na uradoch? 🙂 dakujem za odpovede

gretocka
12. mar 2014

no neviem presne od ktoreho tyzdna ale konci to 37. tyzdnom uz od 38 je porod brany ako terminovy. Ja som rodila v 35. tyzden predtym som nastupila na matersku, takze s papierovackami sa nemenilo nic oproti terminovemu porodu....

magg424
12. mar 2014

na Md nastupujes v 34+0 tt , ak by sa ti dieta narodilo pred tymto tyzdnom ododna narodenia dietata si oficialne na md, neviem ake ine papierovacky myslis ? rodila som 35+6 tt a maly napriek tomu ze mal vsetky zivotne funkcie na vybornu je povazovany za lahko nedonosene dieta, keby sa narodil o 8 dni neskor, cize 37+0 tt nikto by o neho ani ,, nezakopol,, , myslim co sa tyka lekarskych vysetreni ... 37+0 tt je dieta poazovane za donosene ...

lienka1992
autor
24. apr 2014

a to ked som mala iba kratke brigady nebudem mat narok na matersku ze?

kiki68
24. apr 2014

nie, nebudes. toto nastuduj trosku inde na MK. Ale info tu najdes, len nie medzi porodmi 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre