Ahojte, som v 35+5 týždni. Hospitalizovali ma kvôli tvrdnutiu brušku mala som slabšiu činnosť maternice, takisto aj vysoký tlak a som otvorená na 3-4 cm. Tlak už mám v norme, a tie kontrakcie už sa tiež ustálili, mám pichnutie aj tie kortikoidy na pľúcka. Myslíte že by ma pustili domov? Do kludoveho režimu? Keďže mám doma ešte dcérku a nevie byť bezomňa.
Tak treba sa spytat tam
Aspon sa dcera nauci byt aj s tatinom a nie len na Tebe , vsak ked bude mimino ,bude to narocnejsie.
Vydrz , to ktore cakas Ta teraz potrebuje viac
kdeže ťa pustia... jedine keby si chcela doma porodiť.
len tam pekne vydrž o pár týždňov si doma.
na reverz ťa určite pustia....takže kludne sa pýtaj domov, ak chceš porodiť doma🙂 si otvorená, chápeš? kludový režim v tomto prípade znamená ležať, ležať, ležať....nie variť, nie upratovať, nie starať sa o ďaľšie dieťa.....
Dievča nevimýšlaj hlúposti pekne ostaň kde si nepotrebuješ si skomplikovať život ani tomu drobčekovi čo máš v brušku môžu nastať rôzne komplikácie dieťa nieje ešte vyzreté na pôrot aj keď ti pichli kortikoidy sú rôzne komplikácie čo termoregulácia ,nebude mať ešte sací reflex dostatočne vyvinutý nevymyslel
Bála by som sa toho tlaku. Najlepšie je byť do pôrodu v kľude, keď aj v nemocnici.
Dobrá rada nad zlato - uži si zeraz kľud, ktorý v tej nemocnici máš! Bud v klude pokial mas normalneho miza, nechladta, deti nebije. No tak dá malej jedálniček na odstrel, v najhoršom prípade, a co? Preucis zase keď sa vrátiš. Treba si určiť priority a rok si teraz ty a mini nový člen rodiny. Staršia je zdravá a prežije v takomto pripade aj bez teba. Lepšie ako zbytocne provokovať. Ja som sa údajne narodila v 36 tyzdni, bez kortikoidov a nič mi nebolo. Okrem žltačky a spavosti = malo som jedla, bolo to vyčerpávajúce pre mna.
Bola som na kontrole prietokov týždeň pred termínom na plánovanej kontrole v nemocnici. Hneď si ma tam aj nechali, ze sa im tie priechody nepozdávalo a domov ma nepustia.
A vies co? Ja som sa tesila, ze sa konečne vyspím! Starsi syn vstaval vtedy o 4:00 a ja padala fakt už dole nosom! Ráno pri prehliadke sa dr cudovala ci niečo uz cítim!? A ja ze niee a mala by som? Tak ze som na 4 cm otvorena a dnes porodim! Žiadne ze domov a čakať do teminu!
A to mi potom vysvetlila tie prietoky - ze oni potrebujú tak krátko pred pirodom, aby bolo všetko na jednotku a ja som ich mala na dvojku. Takže ani z ďaleka taky problém ako u teba. A domov ma nepustili, teda ja som sa fakt tesila a po dlhej dobe sa vyspala konečne 😂. Neboj, všetko bude ôk.
Mna pustili 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja neviem ale ako budeš mat doma pri malom dieťati kludovy režim? Ake je stare dieta? Chápem že je to pre teba hrozne mat doma dieta ktoré ta potrebuje, ale aj to babo v brusku ta teraz potrebuje…