Predčasný pôrod

valeriasiposova
20. máj 2024

Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať či sa tu nájde nejaká mamička ktorá má skúsenosť z predčasným pôrodom v 25tt. V nových Zámkoch. Odtiekla mi plodová voda už 3tt som v nemocnici a majú má previesť do NZ vraj len tam je klinika ktorá by dokázala zachrániť bábätko. Veľmi sa bojím o malé . Za každú odpoveď budem vďačná. Prajem ešte krásny deň 🙂 z pozdravom Valika

timea301196
20. máj 2024

Daj sa do skupiny predčasne narodené deti: 🙂 tam nas je viac. Známej tiekla od 20tt vydržali do 30tt… v Martine rodíš po 32tt 🙂

kacena4
20. máj 2024

skupina sa vola predcasniatka, pridaj sa

nevenka
20. máj 2024

@valeriasiposova poznam dnes uz dospeleho muza, co sa narpdil v 26 tyzdni, mal nejake problemy ako babatko, samozrejme, aj operacie, ale inak potom bol uz zdrave, normalne dieta. Mal len adhd, ale s ohladom na ten skory tyzden pred takmer 30 rokmi, je to uplne zanedbatelne. Je dokonca velmi inteligentny. Narodil sa v BB. Bratrancov syn to je. Ja by som sla urcite bud do BB, Martina alebo proste tam, kde je dobre vybavenie pre predcasniatka. V Brezne to nedopadlo dobre, co mam dalsiu znamu...
Drzim Vam palce, aby ste co najdlhsie vydrzali spolu, kazdy tyzden a den sa pocita 💕

jaga18
20. máj 2024

Ahoj, v NZ je naozaj špičková neotatologia. Dokážu zachrániť aj extrémne prípady, ale je to veľký a dlhý boj. Veľmi držím palce a prajem veľa síl.

patusss
20. máj 2024

Tiež z okolia počúvam iba chvály na NZ. Známej tak zachránili dieťatko v 26tt, veľmi si pochvaľovala.

martul
20. máj 2024

@nevenka V NZ je jedna z najlepších kliník čo sa týka predcasniatok, dokonca to dávali aj v tv nedávno, že patrí medzi najlepšie dokonca v Európe.
@valeriasiposova

nevenka
20. máj 2024

@martul to som nevedela. Nastastie som to nemusela riesit. Tak potom niet o com.

valeriasiposova
autor
21. máj 2024

@jaga18 ďakujem veľmi pekne ❤️ dúfam a verím že to zvládneme a bábätko bude v poriadku

valeriasiposova
autor
21. máj 2024

@nevenka ďakujem krásne ♥️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre