Pravidelná a nepravidelná menštruácia a pôrod

zuzanna24
17. aug 2015

Kdesi som citala, ze ked ma zena pravidelnu menstruaciu alebo ked jej chodi skor, cize ma kratky cykus, ze tieto zeny mavaju porod predcasne resp. presne v termin a zeny, ktore mavali dlhsi cyklus a zvykla im meskat, maju porod zase neskor resp. prenasaju... ako to bolo u vas? Myslite si,ze na tom nieco bude? dakujem 🙂

lafamme
17. aug 2015

nie, to nemá vplyv.

prego81
17. aug 2015

@zuzanna24
nic na tom nebude. Zaujimalo by ma kde si to citala

zuzanna24
autor
17. aug 2015

neviem, kedysi davnejsie som to niekde citala ale to bolo tiez tusim na nejakom fore....

prego81
17. aug 2015

@zuzanna24
na forach sa toho popise 🙄

tjaden
17. aug 2015

@zuzanna24 blbosť , môj cyklus mal bežne 46dni a rodila som mesiac predčasne, otvorená som bola už v 33tt

zuzanaete
17. aug 2015

Myslim, ze to nema ziaden vplyv. Ono to moze vychadzat z toho, ze ak sa na zaciatku tehotenstva ultrazvukom nezisti vek babatka, tak sa lekari orientuju podla poslednej menstruacie. Ak mava zena dlhsi cyklus, tak aj ovulaciu mava neskor ako v 14. den a potom to lekarom nesedi na ich klasicky vypocet. Takze babatko sa podla vypoctu narodi po termine, ale realne kludne v termine, kedze ovulacia bola neskor.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre