Ahojte, chcem sa poradit kto si pozical monitor dychu v nemocnici, ake mate skusenosti, ci to bolo bezplatne, kedy treba nahlasit resp aky je pocet monitorov ci nieje dajake obmedzenie? Dakujem za kazdu radu.
Ahoj.Preco si nekupis novy?Ja som kupila za 80e a mam istotu ze funguje ako ma.Nie je to az taka polozka a je to velmi dolezite.Poziciavaju len na pol roka a svoj budes mat navzdy a vyuzijes aj pri druhom dietatku.
@danielak84 ano ja sinasi kupim novy, diskutovala som na tuto temu s kamoskou a pretonsa informujem 🙂 dakujem vam za odppvede.
My sme mali zapozicany z antolskej tusim 30 euro to bolo,a dva krat nas na smrt vystrasil plus raz v nemocnici ked mala spala a zacal pipat,do dnes nezabudnem akomsom sa strasne zlakla.Mala potom aj tak spavala v posteli so mnou.Na prvy mesiac je ho asi mat dobre,treba skontrolovat baterky atd ale pokial nemate vazne diagnozy,tak novy by som asi nekupovala na tak dlhy cas.Dcerku lubim ale to vypipovanie poplasaku v noci....... v nemocke ti to poziciavaju na pol roka alebo na rok.Tusim na rok.
Pisala som to preto,lebo tie falosne poplachy to robila aj znamym a mali novy.Ale je to tvoje rozhodnutie,aky si zakupite.
Dakujem pekne 🙂
Ja z antilskej pozicany za 37€ tusim, na polroka. A niekde bolo pisane ze po vrateni davaju kalibrovat ci ako, davaju to kontrolovat kym pozicaju dalsim rodicom. Z bazaru by som nekupovala, bohvie kolko to bolo predavane a neskontrolovane. Kamaratka mala z bazosa a nakoniec aj tak kupila novy kedze z bazosa blbol. Alebo poistovna dovera pozicia ale musi byt cela rodina poistena v dovere. Tot vse 🙂 podla mna z nemocnice najlepsie pozicat. Ja uz 2x a nebol problem.
Ahojte, neviete ako je to teraz na antolskej s pozicanim monitora dychu? Cena plus podmienky? Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@kesa bezplatne to rozhodne nie je, ja som si poziciavala z Kramarov, a stalo to 35 E/polrok