Požičanie monitoru dychu v bratislavskej nemocnici - skúsenosti

kesa
30. júl 2017

Ahojte, chcem sa poradit kto si pozical monitor dychu v nemocnici, ake mate skusenosti, ci to bolo bezplatne, kedy treba nahlasit resp aky je pocet monitorov ci nieje dajake obmedzenie? Dakujem za kazdu radu.

liz_lemon
30. júl 2017

@kesa bezplatne to rozhodne nie je, ja som si poziciavala z Kramarov, a stalo to 35 E/polrok

kesa
autor
31. júl 2017

@liz_lemon a spokojna? Novy asi mebol vsak? Som sa stretla s nazormi ze poziciavaju nove ale to sa mi nechce verit...

liz_lemon
31. júl 2017

@kesa ano, spokojna som bola, ziadne falosne poplachy, ci bol novy to neviem

m_
31. júl 2017

@kesa ak si v poistovni union a poistis tam aj mimco pozicaju ti ho zadara🙂 nam to vyslo jednoduchsie kupit zdruhej ruky a ked poslzzi posunieme dalej🙂

danielak84
31. júl 2017

Ahoj.Preco si nekupis novy?Ja som kupila za 80e a mam istotu ze funguje ako ma.Nie je to az taka polozka a je to velmi dolezite.Poziciavaju len na pol roka a svoj budes mat navzdy a vyuzijes aj pri druhom dietatku.

kesa
autor
31. júl 2017

@danielak84 ano ja sinasi kupim novy, diskutovala som na tuto temu s kamoskou a pretonsa informujem 🙂 dakujem vam za odppvede.

denisa098
31. júl 2017

My sme mali zapozicany z antolskej tusim 30 euro to bolo,a dva krat nas na smrt vystrasil plus raz v nemocnici ked mala spala a zacal pipat,do dnes nezabudnem akomsom sa strasne zlakla.Mala potom aj tak spavala v posteli so mnou.Na prvy mesiac je ho asi mat dobre,treba skontrolovat baterky atd ale pokial nemate vazne diagnozy,tak novy by som asi nekupovala na tak dlhy cas.Dcerku lubim ale to vypipovanie poplasaku v noci....... v nemocke ti to poziciavaju na pol roka alebo na rok.Tusim na rok.

denisa098
31. júl 2017

Pisala som to preto,lebo tie falosne poplachy to robila aj znamym a mali novy.Ale je to tvoje rozhodnutie,aky si zakupite.

kesa
autor
31. júl 2017

Dakujem pekne 🙂

arletty
31. júl 2017

Ja z antilskej pozicany za 37€ tusim, na polroka. A niekde bolo pisane ze po vrateni davaju kalibrovat ci ako, davaju to kontrolovat kym pozicaju dalsim rodicom. Z bazaru by som nekupovala, bohvie kolko to bolo predavane a neskontrolovane. Kamaratka mala z bazosa a nakoniec aj tak kupila novy kedze z bazosa blbol. Alebo poistovna dovera pozicia ale musi byt cela rodina poistena v dovere. Tot vse 🙂 podla mna z nemocnice najlepsie pozicat. Ja uz 2x a nebol problem.

red_cat
31. júl 2017

@denisa098 ono to vobec nemusel byt falosny poplach;) nam to vysvetlovali tak ze tie mini babatka zabudaju obcas dychat a ten monitor je dobry aj v tom ze poplach zobudi nie len mamu ale aj dieta a to sa nadychne..

radkako
25. nov 2019

Ahojte, neviete ako je to teraz na antolskej s pozicanim monitora dychu? Cena plus podmienky? Dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre