Dobry den, chcela by som sa s vami poradit ohladne pouzivania balonika Aniball. Som 33tt a zvazujem od nejakeho 35tt skusit pouzivat balonik Aniball ako pripravu pred porodom. Bola som vsak uz dvakrat v nemocnici na vysetreni, lebo som zacala krvacat. Zistili, ze mam ranu na krcku maternice, ktora ani neviem z akeho dovodu (mam celkom kludovy rezim 🙂 zacne krvacat a ja spinim. Bolo to zatial v priebehu cca 3 tyzdnov uz 2x a trvalo to tak 3 dni a preslo to. Neviem, ci mi ten balonik moze opat ten krcok rozdrazdit...Viete mi poradit, ak mate podobnu skusenost, pripadne ste Aniball pouzivalu? Dakujem vopred za kazdu reakciu.
Teda ani v pripade, ze by som ho pouzivala s kondomom? Skoda,dufala som, ze si s nim ulahcim porod.
@pistenocka nie,,,krcok je citlivy a prave tymto ho mozes este viac rozdrazdit,,,neboj sa,,,mozno ani nebudes potrebovat nastrih,,drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Urcite nie,,v takomto pripade si mozes zaviest infekciu co moze byt velka komplikacia,,,