Používanie Aniball 2 týždne pred pôrodom

arianna8
8. jan 2021

Ahojte dievčatá/ženy, myslíte, že má ešte zmysel začať používať aniball 2-3 týždne pred pôrodom?

anile12
8. jan 2021

Určite áno, popozeraj recenzie, ide o princíp naučiť sa tlačiť nemusíš stihnúť nacvičiť nejaké ukrutanske číslo 😇kolke začali používať na čas ale porodili predčasne a pomohlo im to ✔️

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
00ivi00
8. jan 2021

Mňa síce nastrihli aj keď som používala dlhodobo aniball.. Ale zas som hneď vedela ako tlačiť, takže už len kvôli tomu odporúčam..

diana999
8. jan 2021

Asi mimo otázky ale ja by som na aniball nemala odvahu, je to strašne nechutne 🤦🏽‍♀️😀😀okrem toho nastrih vôbec nie je tak zlý ako som si myslela, keby mi Dr. Nepovedala ze mi ho robila tak ani neviem 😄😄

andreatytler
9. jan 2021

@arianna8 Jasne... zam mna skvely trening... dodal mi vela sebavedomia aj ked som nakoniec rodila cisarskym

nela6
9. jan 2021

@arianna8 mne stacilo pri porode, ze sestra sa ma dotkla svalu tam dole a povedala, snazte sa akoby tymto tlacit, a maly von asi na 2 alebo tri kontrakcie, ako prvé dieta si myslim, ze ok, druhe slo na jednu, porod 5s proste 😄 bez aniballu...

zabrucha
9. feb 2021

S Aniballom sa začína cvičiť od ukončeného 36.tt.. takže isto sa ešte oplatí 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre