Používali ste popôrodný vanúš?

denca87
10. mar 2023

Chystám si výbavičku a chcela by som sa poradiť, aký podsedák ste používali po pôrode a či vám aj reálne pomohol. Ak máte nejaký tip tak sem s ním🙂 Ďakujem

ivka21
10. mar 2023

@denca87 nie ale teda ak Vás budú šiť je to fajn. Spolubývajúca mala detskú nafukovacku. Využije sa aj potom pre dieťatko

hederamonstera
10. mar 2023

Vyuzila ale nekupovala som ho dopredu. Nikdy nevies ako na tom budes☺️ mozno uplne v pohode a bude ti zbytocny, mozno budes mat cisarak a pod. V nemocnici som to nepotrebovala, tam vacsinu casu lezis.
Ono sa to da hned kupit v lekarni, takze by som to dopredu neriesila

autumm
10. mar 2023

Ja som ho potrebovala aj 2 mesiace co som neverila sedieť. Ale tiež som si ho nekúpila skôr. Iba manžel vybehol do lekárne keď išiel pre mňa do porodnice

luckajozko21
10. mar 2023

v roznych zoznamoch byva detske nafukovacie koleso. Ja som sedavala napr na takom tom cestovnom vankusiku co sa dava na krk. Ten mi vyhovoval najviac

beky223
10. mar 2023

Ja ho plánujem mať druhýkrát už v pôrodnici, ale neviem este aký, každopádne viem že som tam chcela aj kojiť posediačky a nemohla som sa nijako pohodlne uložiť...

petamich
10. mar 2023

ja som potrebovala, nekupovala som ale dopredu, manzel kupil v nemocnicnej lekarni a doniesol

226lenka
10. mar 2023

@denca87 ja som ho kúpila 6 dní po pôrode lebo som revala od bolesti čo som nevedela sedieť. A používam ho doteraz, som 4 mesiace od pôrodu

optame
10. mar 2023

@denca87 muz mi kupil male nafukovacie koleso Minnie 😂😂 pouzivala som ho doma

jaroe
10. mar 2023

@denca87 ja som nepotrebovala, aj ked pri 2 detoch bolo minišitie.

bolarazjedna
10. mar 2023

Podľa mňa tiež nekupuj dopredu. Mňa šili hodinu, napriek tomu som to nepotrebovala, týždeň po pôrode už som sedela úplne normálne, ale ani dovtedy to nebolo vôbec hrozné, dalo sa bez vankúša fungovať

taktotedanie
11. mar 2023

Nebolo treba staci casto pouzivat cicatridinu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre