Používal niekto sťahovací pás na brucho po pôrode?

simonka2012
1. nov 2012

Pomohlo ? Ako to používať? 🙂

sissy27
1. nov 2012

@simonka2012 sťahovací pás som nepoužívala a bruško bolo po pôrode aj tak ploché, netuším čím to bolo, možno tým, že som pred tehotenstvom bola zvyknutá pravidelne cvičiť a svaly boli pevné...

ivka_666
1. nov 2012

Ahoj ja som pás používala a pomohol mi ;)

janinah
1. nov 2012

neviem presne aký máš na mysli,ja som používala po prvom pôrode pred 19 rokmi,ale bolo to na figu,brucho stislo a prekyslo nad aj pod pásom 😉 niekde sa to brucho podieť muselo,nezmizlo 😉

biancarv
1. nov 2012

ja som používala sťahovacie nohavičky, také s vysokým pásom a pomohlo mi to, sama som bola prekvapená ako rýchlo sa mi brucho stiahlo 😉

simonka2012
autor
1. nov 2012

hijoljml

simonka2012
autor
1. nov 2012

@sissy27 mas stastie ze sa mi nechce znova napisat co som ti pisala

simonka2012
autor
1. nov 2012

@biancarv kedy si to zacala pouzivat ? kolko dni po porode? a ako dlho ? aj v noci ? aj kremik nejaky ?

sissy27
1. nov 2012

@simonka2012 fíha, a šťastie akože v čom? 😀 😀 😀

gabkostanka
1. nov 2012

@simonka2012 ano, odporucam ho, ved uz aj nase mami a babky "stahovali" po porode, urcite si ho kup 🙂

gabkostanka
1. nov 2012

@sissy27 tak to si mala stastie, lebo moje brucho po 1, porode vyzeralo stale ako v 5. mesiaci a o vahe ani nepisem, preto som si v 2. tehu uz davala pozor, lebo mat 100 kil to uz nie je ziadna sranda 🙂

simonka2012
autor
1. nov 2012

@sissy27 ja nie som ziadne dievcatko a laskavo ma neries !!!!!!

simonka2012
autor
1. nov 2012

@sissy27 nic ti do toho ze preco som chcela dieta atd.. a co ked uz mám dieta tak uz mám vyzerat ako moby dick ci co ??? ja som zena ktora sa stara o seba vies !!! a zaujimaju ma aj ine veci , napr, zdravie, dieta atd. , ale to iste nie tu budem riesit s matkami ale s professionalmi !!! tu matky mozu max pisat svoje nazory a skusenosti ..a to ma tiez zaujima !!!

sissy27
1. nov 2012

@simonka2012 budem si riešiť čo chcem a ako chcem presne tak ako ty 😀 😀 😀 aj ja som žena, ktorá sa o seba stará, ale ešte si ani neporodila a už sa trasieš, či budeš musieť veľa jesť a ako sa zbaviť popôrodného bruška, ktoré možno ani nebudeš mať... ak si cvičila a bola pevná pred tehotenstvom, tak nebudeš mať ani po pôrode problém sa dostať do formy, a ktovie, možno ti tak ako mnohým zblbne po pôrode štítna žľaza a kilá navyše budú to posledné čo budeš riešiť...

moon1979
1. nov 2012

@simonka2012 ja som ho tiež používala hlavne kvôli tomu, že po sekcii keď som mala uvolnené brucho som výraznejšie cítila jazvu a bolesti, takže keď som mala bruško na pevno, tak som také bolesti nemala ... ono sťahovanie maternice po pôrode u každej iné, niektorá príde z pôrodnice už plochá, inej trvá zopár mesiacoch kým sa jej maternica dostane do pôvodnej velkosti a bruško splasne, ale samozrejme treba aj cvičiť ... no pás je tomu nápomocný určite ... ale nečakaj zase len od neho zázraky 🙂

mirka907
1. nov 2012

@simonka2012 kolko si zatial oproti svojej povodnej vahe pribrala? ja napr. som pocas tehotenstva pribrala len cca 7 kil, domov z nemocnice som sla so svojou predtehu vahou ale brusko bolo samozrejme makke...mala som cisarak, takze tam ani nebola sanca cvicit ....vobec ale vobec to vsak nebolo vidno....nepouzivala som ani pas ani nic...pomaly sa dalo do normalu same...o nepevnom brusku som vedela len ja, nikto by to na mne ani nezbadal....

sissy27
1. nov 2012

@gabkostanka ja som pribrala počas tehu do 15kg, predtým som pravidelne športovala, takže si myslím, že hlavne preto som odchádzala z pôrodnice ako keby som si bola dať len prsia zväčšiť 😀 ale popravde, som do pôrodu vôbec netušila, že potom ešte ostáva bruško, len som sa čudovala, keď som okolo seba na oddelení videla čerstvé mamičky a s bruškami a rozmýšľala som - tak na rukách dieťa a bruško pred sebou, porodili, či nie? 😀 a oni sa zas čudovali, čo robím v pôrodnici ja, keď som podľa nich nerodila 😀

simonka2012
autor
1. nov 2012

@sissy27 kaslem na tvoj nazor

sissy27
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
biancarv
1. nov 2012

@simonka2012 hneď v prvý deň ako som porodila, a áno mala som ho aj v noci, stále som ho mala na sebe, len keď ma prišiel skontrolovať doky, tak vtedy som si to dala dole a krém som nepoužívala žiadny

chii123
1. nov 2012

ahojte....môžem sa pripojiť?neni na tom nič zlé,že nad tým rozmýšľaš....veď určite sa tešíš na bábätko tomu verím...a ako máš všetko pripravené..pre dieťatko a modlíš sa nech je ,len zdravučké..tak isto...máš právo..premýšľať..ako sa o seba starať,poradiť sa..nech si pekná maminka..a príťažlivá pre seba aj manžela/či priateľa..no aj tak keď keď sa bábo narodí.zo začiatku budeš rada keď stihneš wcko a sprchu.Je ale aj to pravda,že kým mi tu niečo riešime..tak niekde v túto istú chvíľu,by ďakovali..za to keby mali také problémy ako my,ale tak to je to strašne smutné,...a aj mne to je ľúto ,že sa o niektoré veci starám riešim...ale tak nezmeníme to...ja mám 4 deti...nemám čas sa ani učesať..fakt,ale aj tak som si pás kúpila...hneď prvú noc sa určite neodporúča...možno ani na druhú,ale ja som si ho na druhý deň...dala..a určite svoj zmysel má,lebo,keby mne niekto pri prvom poradil...bola by som rada..4 krát po sebe som pribrala 25kg...a 4 krát ich zhodila,keď budeš kojiť...žiadne diéty..normálne zdravo všetko papaj..aj sladké všetko pôjde bábätku..a nedostatok spánku,neustály pohyb..pri malom budeš mať miesto fitka....ja som si nekupovala sťahovacie nohavičky,lebo tie jednorázové sú vzdušnejšie a kúpila som si pás taký vysoký..opýtaj sa v lekárni..že na kríže...pre chlapov..kúpila som si xs..a nepretrčalo ani dole ani hore..a prvú noc.si určite ľahni na brucho...tak to všetko ,lepšie ide von..myslím si,že nám preto také bruchá ostávajú..lebo sa už nedrží a netlačí naň po pôrode...určite to viem porovnať..ale je to aj v pokožke ako píše myslím Simonka,že niektoré ktoré cvičili,,alebo to majú rodové./ale za to netreba sa smiať takým ,ktoré to tak majú-Každá maminka je,ale vtedy taká šťastná,že má bábätko v náručí a teší sa a cíti tú obrovskú úľavu,že je to za ňou a že to zvládla,že bruško je vtedy to posledné čo rieši/.aj pri mne holka na izbe..som ju na vzdychárni videla,že aké veliké bruško mala...a na 6 deň..zapla rifle...a večer mohla ísť na disku..a to vážne ..uzučký pás,ploché bruško..som nechápala..mne sa to podarilo tak za 4mesiace..ale pás som nosila aj von...VšETKO DOBRé MAMINKY...VáM VšETKýM...dúfam,že som nikoho neurazila....a všetko dobré bábätkám...a tebe šťastný pôrod...a ISTO budeš nádherná mamina,,,a maminky,ktoré ste bacuľky...vy sa vôbec netrápte naše bábätká nás lúbia...aj keď by sme boli plešaté..je to tá najčistejšia a najnevinnejšia láska....a keby,že mám aj 100kg,len nech ma tie malé packy objííííííííííííííííímajú

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre