Stretli ste sa uz s pripadom, kedy bola pri porode cisarskym rezom pouzita vakuova pumpa (VEX) ?
@jana1989jana1989 ano, mne.
pri sekcii na to nie je dovod.
Tecko28 tiez som si to myslela, kym som to nezazila...
Vivien16 mala si akutny, ci planovany? A ako ti to odovodnili?
@jana1989jana1989 preco by to robili? Ved vtedy otvoria brucho a dieta krasne vyberu, nie je dovod mu davat pumpu na hlavu a tahat ho nasilu. Ako ti to odvovodnili?
Tecko28 povedali mi, ze nevedeli maleho uchopit.... Porod rozbehnuty nebol, takze malinky tam bol volne ulozeny.. A nemali ani potrebu mi to povedat.. Az neskor, kedze mal na hlavicke opuch velkosti slepacieho vajca..... Preto ma zaujima, ci ma niekto podobnu skusenost...
Mne robili VEX ale pri klasickom vaginalnom porode .... o pouziti pri cisarskom som este nepocula ...je mi to velmi luto ...hlavne nech je babo zdrave ... to sa odsleduje casom ....
@evelyn246246 uz ma 10 mesiacov a nastastie je zdravy. Robili mu len v porodnici sono a nebol sledovany ani u neurologa. Opuch zmizol po dvoch mesiacoch tusim, aj ked taku malu hrcku tam ma stale, len uz to zakrivaju vlasky.. Je mi to tiez velmi luto, lebo prave to som si myslela, ze pri sekcii sa s urcitostou vyhne vexu.. Dovtedy som nikdy o takom pripade nepocula..
@jana1989jana1989 plánovaný som mala, tiež mi nikto nič nepovedal. Maly bol pod rebrami zaseknutý , tak preto.
@jana1989jana1989 ano, pri druhom cisarskom. Maly sa nedal vybrat, tak doktor kazal sestricke prichystat pumpu. Nakoniec pomohol druhy doktor a islo to bez. Ale teda tiez ma to prekvapilo..
@bodkolienka81 ja som tam mala dve doktorky, ale ani som nepocula, ze by sa o tom bavili.. Trapi ma to doteraz kvoli drobcovi, mal hrozny ten opuch.. Nastastie bez nasledkov
@jana1989jana1989 ahoj, ako sa darí maličkému? Všetko v poriadku?
@andigab Ahoj, dari sa mu dobre, uplne zdravy nastastie.. uz skolkar 🙂
@jana1989jana1989 to sú výborné správy, nech je synček zdravý, krásny, šťastný 🥰😘
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@jana1989jana1989 nestras. To aj toto sa robí?