Dobry den, vyzaduju v TN od manzela, ktory sa chce zucastnit pri porode, nejake potvrdenie o absolvovani kurzu predporodnej pripravy? Vraj v niektorych porodniciach to vyzaduju. Dakujem
ahoj, nepotrebuje žiadne potvrdenie, moj manžel bol pri porode a nič také nevyžadovali tam mu povedali kde má stáť a čo má robiť🙂 a samozrejme keď bude odchádzať tak si zaplatí 🙂 neabsolvovali sme žiadne predporodné kurzy 🙂
nepotrebuje nic
Ahoj, ja som mala pri pôrode partnera v septembri 2012, nepotreboval žiadne potvrdenie a ani sme tiež neboli na žiadnej predpôrod.príprave, prišli sme do pôrodnice v noci a len sa ma sestrička opýtala, či chce byť muž pri pôrode , ja som povedala áno a už išla za ním na chodbu, kde čakal a zachvílu bol pri mne a o pár minút bola na svete naša dcérka 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Čo som čítala aj tu na fóre, tak nie, ale možno nejaký by nebolo na škodu absolvovať, aby bol psychicky pripravený 😀
Ja sa tam tiež eštelen chystám a uvidíme, či môj chlap nazbiera odvahu 😉