Ahoj baby potrebovala by som vase skusenosti som 36+2 tehotna a 4 dni mi odchadzala hlienova zatka mala som jej vela a postupne mi este odchadza uz menej ci aa mi blizi porod ake mate stym skusenosti ? , Dnes sa babo menej chybe ostatne dni sa chybalo viacej dakujem za vsetky radi 🙂
Mne zatka odchadzala tri tyzdne 🙂 som sa twsila ze porodim skor a nakoniec som este tyzden prenasala 🙂 ale drzim ti palce nech to mas rychlo za sebou 🙂
Mne odisla naraz a o 8 hodin bol maly na svete🙂 pri prvom mi neodisla vobec, tak tazko robit nejake zavery...
@maminecka2 no ja viem staci do 37 tyzdna ten mam v sobotu , len mi je to trocha divne lebo pri prvom mi odchadza pred porodom asi tyzden a to len jeden den tak mam s toho zmiesane pocity ci neporodim skorej
Jej, tak to budeš mať pekne po sebe, to je milé. Netráp sa tým termínom, aj keby si rodila teraz miminečko už je v pohode vyvinuté, takže nevadí. Ešte si oddýchni a potom hurá do toho.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj, môže to trvať kľudne aj 2 týždne, nemusíš sa báť. Ale asi by si mala byť trošku viac v kľude, nebehať, neumývať okná, nech to neurýchliš, ešte by pár dní mohlo vydržať. Hýbať sa môže menej, samozrejme nie úplne bez pohybu. Držím palce.