Ahojte som v 35 týždni gravidity a cítim sa tak divne stále ako nafúknutá, tvrdne mi brucho, malý stále kope čo ma teší len či je to v poriadku pripadám si taká stlačená a ubolená je to normálne alebo?
@belusa ano je, ja som presna taka ista. Ta kyselina, stlaceny zaludok je hnusoba. Vcera som spala skoro cely den, no to sa mi uz davno nestalo. Ale citam kade tade po internete ze v 36tt by tie zaludocne problemy mohli pomaly ustupovat, lebo babo sa posuva viac do panvy. Takze aj ja uz nato velmi cakam.
Tak vydrz, uz sa nam to krati ... 😉
Tiez sa mi pred takymi 4 tyzdnami zdalo, ze je to na nevydrzanie. Teraz na tie doby spominam ako na celkom fajn. 😀
Je to úplne normálne, ja som mala problém už aj s cestou do obchodu a späť, tak som sa unavila, krpaté ma všade tlačilo, všade ma pichalo a pobolievalo. Nehovoriac o tom, že som nevedela poriadne spať, lebo ma už tak boleli kríže. Treba vydržať, aj keď je to ťažké.
A počkaj pár dní po pôrode, aké bude pre teba fascinujúce, že sa vieš normálne pohybovať, nie ako ťažkotonážny náklad 🙂 ( a to som v mojich tehotenstvách pribrala len 6, 8 a 10 kg - neviem si ani predstaviť pribrať 30 kg.)
@henulienka no uz aby to bolo a babika lezala v posielke, ja iez som pribrala len asi 12 kg aj to je vacsinou sama voda.
tak sa drz, nech to mas bez vaznejsich komplikacii a bolesti. Ty uz zachvilu uvidis malicke, my este zopar tyzdnov budeme chodit dve.Este si doma, alebo nam pises niekde z nemocnice ?
@ema72 veď to, že to je samá voda, nechápala som, aké mám zrazu tenké ruky a členky 🙂
Držím palce, nech všetko dobre dopadne a nech ( keď príde čas) ste už doma 🙂 Ja som porodila o mesiac skôr ( termín som mala až teraz 29teho), ale bolo to doslova vykúpenie pre mňa. A maličký mal skoro 4 kilá, takže jemu to neublížilo.
@henulienka veru neda sa vylucit, ze to prijde aj skor. A to som si naplanovala ze do 37tt budem hodit do prace. Nuz tak co, zavolame sanitku do prace 😀 , tasku zbalenu budem vozit v aute. Pre mna je to lepsie, lebo tu sedim na zadku, doma ma myka do zahrady ... V tvojom pripade to dopadlo vyborne aj ked trochu skor, tak to je super.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@belusa myslim ze je to normalne...ja som posledne dni cakala uz len na porod, ani chodit, ani lezat, ani sediet ani spat, len jest, potom zasa kyselina 😀 pokial citis pohyby nestrachuj sa 🙂 snaz sa oddychovat 🙂