Dobrý deň budúce mamičky.
Som študentka pôrodnej asistencie a rada by som sa od Vás dozvedela informácie ktoré pomôžu mojej bakalárskej práci.
Moja otázka znie, či už ste rodili alebo Vás to ešte len čaká, zhotovovali ste si nejaký pôrodný plán? Ak áno, čo všetko v ňom máte/mali ste zahrnuté? S kým ste ho konzultovali alebo podľa čoho zhotovovali. Môže mi aj napísať v ktorej nemocnici ste rodili a ako bol Váš plán/ požiadavky danou nemocnicou akceptované. Ak budete mat poprípade nejaké otázky rada Vám na ne odpoviem.
Vopred Ďakujem
@kikuska872 a je to oveľa lepšie formou dotazníka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Keďže si študentka VŠ - pôrodna asistencia mala by si vedieť že na takéto veci ( otázky) existujú rôzne dotazníky ktoré sú podotýkam anonymné a dokonca aj predmet na ktorom sa to učí - metodologia záverečnej práce.
Príde mi to v podstate dosť divne takýmto spôsobom kontaktovať respondentov, parcipiantov 🤔🤔 a ešte divnejšie ako takýmto spôsobom dokážeš tieto informácie spracovať a nehovoriac o empirickej časti...
Len toľko