Baby, ktore ste na nom rodili, ake to je? Idealne ak viete porovnat s inym porodom? Personal vam aj ukazal nejake polohy, resp. nieco ku gaucu vysvetlili, ci to nechali vsetko na vas?
Dakujem
Mám čerstvú skúsenosť zo včera. Za mňa oveľa lepšie. Nechali ma, ako mi bolo najlepšie tak som sa napolohovala, oprela. Porodila som dcéru sama, žiadne tlačenie na brucho, ťahanie... Poranenia minimálne, žiaden nastrih ako pri dvoch predtým. Ja odporúčam
@janakomancova a v ktorej nemocnici ste rodili?
Ja kukám že pohodlný gauč. Že spispejem, potom čítam, že rodiť na gauči? Tak čítam ešte raz, lebo veď som určite niečo prehliadla😂😂
@lalia33 v Žiline
@janakomancova ja sa chystám v Trenčíne, teda ak sa dostanem ku gaucu. Je to iné ako klasický porod? Ja som prvé dieťa rodila klasicky na chrbte a teda nie moc dobre spomienky
@lalia33 za mňa lepšie... Nechali ma, sa uložiť ako mi bolo prijemne v podstate som porodila po stojacky nakoniec opreta o gauč a len som im na tretie zatlačenie povedala ze už ide von a ju chytili😉
@janakomancova a nebola si po stojacky viac vycerpana? Ja mam len takú obavu ci je na tom gauci aspoň trochu pohodlnejšie. A asi toho sa ešte obávam ci dieta stihne niekto chytiť.
@lalia33 určite pohodlnejšie, môžeš si ľahnúť, polohovat sa ako potrebuješ... Oni len dohliadajú... Ja som porodila malú a potom ma tam uložili, napolohovali... Porodila som placentu, priložili mi ju a zašili
@janakomancova ja som dnes bola na kontrole a dr sa nepáčil vysoký tlak. Tak som zvedavá ci sa na taky gauč vobec dostanem. 🙈 ďakujem ti za informácie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Vyhoda je podla mna v tom, sice som mala postel nieco medzi tym gaucom a postelou na rodenie. Taky kockopes, ale za mna to ma vyhodu pre ine polohy a ako sa do nich dostat. Lebo otocit sa na mensej posteli je nadludsky vykon v tom zavere. Dobre je to tiez v tom, ze sa do toho mozes dobre zapriet. Je to podobne ako sexnabytok, je to presne urcene na to, aby to vydrzalo pre danu aktivitu.