Pôrodnica - prirodzený pôrod

andrejiik
14. sep 2024

Ahojte zienky,

Za par mesiacov ma caka druhy porod a tak sa pomaly obzeram po porodniciach, kedze pri prvom sme zili v kosiciach a rodila som v Krompachoch, teraz zijeme v Bratislave a hladam nejaku porodnicu s podobnym pristup. Teda moje ocakavania su co najprirodzenejsi porod pri ktorom je partner, co najmenej zasahoch , moznost sa pri porode polohovat (nelezat len na chrbte), nechat mi na porod cas, nevyvolavat porod, dietatko cely cas po porode pri sebe, ani na sekundu prec, atd. A este rodinna izba po porode. A teda, aby namna necumeli jak na zjavenie ze co vymyslam, ale boli nejak podobne naladeni. V krompachoch som sa stretla s celkom velkym porozumenim a isla by som tam rodit opat, ak by to nebolo tak daleko.
Rozmyslala som nad porodnicou bory, ale teda ci je pravda co pisu na stranke 🤷‍♀️

Dakujem za vase rady

gejb
14. sep 2024

@andrejiik takto to funguje v Boroch.
Po porode 2 hodinový bonding a potom zoberú babatko umyt a odvážiť cca na 5 minút preč a donesú na izbu. Ináč všetko sedí ako si napísala.

michaelam2
14. sep 2024

@andrejiik ano bory, len nie je uplne lahke sa tam dostat

bibi94
19. sep 2024

To je slabé slovo že nie je lahké. Ja som sa dnes o 9:00 registrovala (ešte som si sledovala aj stránku s presným SK časom). Za 20 sek som mala všetko vyplnené a keď som dala potvrdiť automaticky ma to hodilo do čakacej listiny. Neexist aby to niekto dal rýchlejšie 🙂 Takže za mňa veľké sklamanie.

petrazak
19. sep 2024

@bibi94 ja detto, uplne som cakala a akoby proste automaticky obsadene vopred

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre