Pôrodnica na Kramároch - príprava pred pôrodom

xenia84
25. aug 2017

Ahojte...otazocka...na kramaroch je ista pani Jandova,ktora robi pripravu pred porodom pre partnera ak chce byt teda pritomny. Moj sa toho sice boji a ja ho nemienim nutit,ani mi na tom az tak nezalezi aby bol priamo pri tom,ale chceme byt spolu v tej faze ,,vzdycharni,, alebo ako to volaju. Neviete je potrebna aj tam tá priprava alebo ho pustia bez problemov v den D? Dotycnej pani Jandovej sa nevieme absolutne dovolat.

moninah
25. aug 2017

Telefon nedviha, ale odpisuje na maily. Adresa sa da najst na nete. Ta priprava bola pre nas uzitocna, opisala podrobne cely priebeh porodu, od toho, kam zaparkovat auto az po odchod z porodnice. A vraj na vzdycharni moze byt muz, len ak je tam rodicka sama. Vzdycharne su tusim dve trojlozkove a jedna jednolozkova.

xenia84
autor
25. aug 2017

@moninah my to ovladame,nie je to nase prve dieta,akurat na kramaroch budem prvy krat rodit,stranky co na nu pozeram vsade je len tel.kontakt:unamused:

hannah_
25. aug 2017

@xenia84 ako pise @moninah, na vzdycharen ti muza nepustia pokial tam nebudes sama. Ale na porodny box ano,.takze mozno by som to skor riesila tak, ze nech ide s tebou na ten porodny box a ked pojde do tuheho, tak pojde prec. Moj muz bol somnou na boxe asi 10 hodin...velmi mi to pomohlo.

xenia84
autor
25. aug 2017

@hannah_ ved to,ze chce byt aj on aj ja aby bol pri mne pri bolestiach atd...okrem teda priamo toho porodu,len ci ho tam pustia bez pripravy lebo k tej sa nevieme dopracovat a mala uz klope na dvere...

moninah
25. aug 2017

katarina.jandova@kr.unb.sk skuste tuto adresu. Podla mna ho pustia aj bez pripravy. K babe, co rodila so mnou pustili mamu, aj ked nebola na ziadnej priprave. Ale museli to zaplatit - neviem, ci na mieste alebo dole v pokladni.

xenia84
autor
25. aug 2017

@moninah skusim napisat,super,tak dufam,ze sa to podari 🙂 dakujem 👍

evittam
25. aug 2017

To co za "caviky" okolo partnera,manzela pri porode?! U nás ak zena chodila na predporodnu pripravu tak doprovod plati len 20Eur, ak nechodila tak 35Eur. Bodka. Nikto neriesi ci chodil na nejaku prípravu.😉

xenia84
autor
25. aug 2017

@evittam ved to,nie sme ani z Ba priamo a vraj su tri pripravy,a to nechce nic len byt pri mne pri bolestiach nech tam nie som sama...nic viac...ale tak snad sa ta priprava da nejako obijst len nech zaplati a je pri mne

evittam
26. aug 2017

@xenia84 Prvykrat počujem o niečom takom. Pri mne bol partner od zaciatku az do konca....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre