Dobre rano. Chcem sa spýtať, tie co ste mali pri pôrode niekoho mimo rodinnych prislusnikov ako je napr dula, .. vlastne ako to prebiehalo keď str začala rodiť? To aj o polnoci, jej zavolate ?
Som 6 mesiaci a uz asi je ten najvyssi cas, lebo nad tym uvažujem. Dakujem za skusene rady
@cimage jeej dakujem tak super 😉
Jasne, ja som volala o polnoci, ak má iné rodičky v cca Tvojom termíne, tak by Ťa nemala ani prijať, nech je k dispozícii. Väčšinou ale majú aj svoje náhradníčky, keď už by sa stalo, že sa prekryvate s inou rodičkou.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Hocikedy jej zavolas, ci je vikend, 3hodiny rano, to je jedno. Pred porodom sa s nou treba stretnut a dohodnut sa co a ako bude prebiehat. Ake mas predstavy, ona ti povie ako to chodi. Mali by ste sa viackrat stretnut a ona by ta mala tiez monitorovat ako prebieha tehotenstvo. Poradi ti ako sa pripravit na porod. Ked si budete pasovat, tak sa vacsinou podpisuje aj zmluva.