Porodili ste niektorá v 32. - 33. týždni?

harley1205
13. apr 2019

Ahojte
Je tu niektorá z Vás ktora rodila v 32tt/33tt...Ja som od zaciatku 32tt lezala v nemocnici s tym ze som sa zacala
pomaly otvarat...Zacali mi podavat kortikoidy vsetky 4davky som vybrala,a lezala dalej..Nastal den 32tt+4 a museli mi pichat infuzie proti zastaveniu porodu a previezli ma do Novych Zamkov kde mi taketo infuzie odtiekli 4..Medzitym som vsak dostala prve kontrakcie ktore trvali celu noc do rana..Infuzky nezabrali a nadalej som sa otvarala az nakoniec som bola rano o 9tej na 8prstov otvorena a malicka sa pytala.. 9:45 na rodila s hmotnostou 1750g a dali ju hned na hadicky do inkubatora..Dychala s pristrojom ale dnes po 24h odstranili hadicky ze mala dycha sama uz vyse pol hodinu tak skusaju,ale stale sa jej nafukuje brusko a vracka mlieko tak ma len infuzku do zil..Mala ste niektora nieco podobne!? hrozne sa o malu bojim co pride co bude,kazdu jednu hodinu za nou chodim...Dakujem za vase prispevky ak by ste mali🙏🏻🙏🏻🙏🏻

mimka11111
13. apr 2019

@harley1205 ahoj, nič také som nezažila,ani nemám žiadnu známu,ktorá by si prešla niečím podobným.. ale Veeeelmi Veeeelmi vám držím palceky,aby ste to zvládli....neboj,verím,že dcérka bude ok .... to posielam velkeeee objatie 🤗😘

lauren8m
13. apr 2019

Na predcasne narodene dietatko ma krasnu hmotnost. V dnesnej dobe vedia zachranit babatka uz od 24.tyzdna, tak dcerka to zvladne lavou zadnou. Moja gynda hovorila, ze predcasne narodene baby maju menej zdravotnych problemov ako chalani.
Sa na vas tak tesila, ze sa vypytala skor🙂 Tak nech si ju skoro mozete odniest domov a aby vam robila iba radost. Drzim palce!

bobik77
13. apr 2019

@harley1205 Neboj sa zvládnete to. Moja sa narodila v 32 tt tiež bola na hadičkách a dnes má krásnych 3,5 roka. Máte peknú hmotnosť, rodia sa oveľa menšie bábätka. Toto už je o.k 🙂. Držím palce

januska20
13. apr 2019

Ja som rodila v takom týždni ako ty . A všetko je v poriadku, už bude mať 3 rôčky. nič sa neboj ,tieto detičky sú veľkí bojovníci.. Inak môj mal 1640g. Keď mal 2070g tak nás prepustili z nemocnice.
Prajem veľa zdravíčka, možno taký mesiac bude maličká v nemocnici.

andreagartnerova
13. apr 2019

Myslim si, ze ma.peknu vahu svagrinej sa mala.narodila v 28tt a mala len 900g, ale je uplne v pohode trosku mensia a uz ide oslavovat prvy rocik.

hlupyzajko
13. apr 2019

Zazila som presne to iste-31 tyzden 1680g inkubator 7dni,kortikoidy vybrane vsetky,dnes je uz dcera 6rocna chysta sa do skoly ziadne komplikacie nema.

harley1205
autor
13. apr 2019

Zeny ja Vam velmi pekne dakujem za podporu,kazdu chvilku som pri nej,modlim sa za nu nech nam takto krasne bojuje dalej..Trapi ma to brusko ze sa jej tak nafukuje a neprijima mliecko ale tak zevraj to je bezne tym ze sa skorej narodila tak jej davaju infuziu do zilky lebo este si mysli ze je v brusku....Dufam nam vsetko dobre dopadne❤️❤️❤️

mimimoje
13. apr 2019

Neboj sa, vsetko bude v poriadku, Nove Zamky su top pracovisko pre predcasniatka, kamaratka 2x porodila v 32tt a deticky su v poriadku. Drzim palce. Ty hlavne oddychuj, skusaj odsavat mliecko.

martinasz13
13. apr 2019

@harley1205 Ahoj, moja malinká je narodená v 32tt 1750g a 43cm. Tiež mi stihli dať všetky kortikoidy, kontrakcie infúzkami stlmily, len ja som mala ten problém že mňa prijali s masívnym odtokom plodovej vody takže čakať dlho nemohli kôli infekcii. Malinká sa narodila sekciou, apgar skóre mala 7 potom 9 aj som ju počula zaplakať. Dýchala sama len jej dali vzduch do inkubátora s tým jej trošku pomáhali. Na Jiske bola cca 7dní a mesiac bola na novorodeneckom. Bála som sa o ňu veľmi, ale je to moja bojovníčka, včera oslávila 4 mesiace (bio) 2 (korigo) váži 6600g a meria 62cm. Je to kus ženy. ❤️ .. takže hlavu hore baby padajú vám korunky❤️ držim vám palčeky spolu to všetko zvládnete!! 🍀 ❤️

evkamotka
17. apr 2019

Aj moj je predcasne, drzim palce. Uz ma 1.5r a je sikovny. Rovesnikov dohnal cca po roku.budete chodit na neurologiu a asi aj cvicit, ale vsetko prejde ako voda a za rok dva to uz bude len spomienka.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre