Ahojte dievčatá, tie čo ste v nedávnej minulosti rodili v Ružinove, prosím Vás robili Vám klystír? A ak ste mali partnera pri pôrode, od kedy mohol byť s Vami? Ďakujem.
Klistir nie len cipok. Partner od 3 cm otvorenia.
3x som rodila v ruzinove, naposledy pred dvoma tyzdnami.. Nikdy som nedostala klistir, len cipky, pred inudkciou 3 postupne.. Partner mi bolo povedané ked sa otvorim na 4, tak aj bolo..
Ďakujem, ten čípok predpokladám má spôsobiť to "vyčistenie". Prepáčte, pýtam sa už ako blbá, ale už ide stres. 🙂
@dvetinky ano das si to, pockas a pojdes na wc. nic hrozne.
@dvetinky potom ten poplatok za partnera pri porode je tusim 30 EUR a plati sa dolu v pokladni ... treba to mat zaplatene inak ho nepustia, pokladna by mala fungovat nonstop
A baby tak v casovom rozmedzi to kolko trva kym pustia partnera? Polhodina? Hodina? Budem mat zazmluvneneho gynek.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@dvetinky ahoj, ja mam práve 5 týždňov od pôrodu v Ružinove 🙂 miesto klistiru som dostala čipky a potom pustili aj muža za mnou 🙂