Pôrod v Ružinove

cica869
21. máj 2013

ahojte su tu dievcata,ktore porodili po polke marca tohto roku v Ruzinove? ako ste boli spokojne? koho ste mali pri porode? 🙂

kyri1977
21. máj 2013

rodila som 22.4. urgentna sekcia, pri porode nebol nikto 🙂 - muz za dverami cakal na krpca. rodila som v spinalke. bola som celkom spokojna - predsa len je to spital a nie hotel 🙂. lekari profici - zasili ma napriek velkemu rezu (dieta bolo priecne) krasne. sestricky tiez v pohode, niektore milsie, niektore menej, ja vzdy tvrdim, ze s usmevom nic nepokazim a nemala som problem so ziadnou. lezala som na nadstandarde, po sekcii ma potesilo, ze som mala wecko na skok... jedine, co mne prekazalo, bolo, ze pokial ide o rady ohladom dojcenia, tak co ina novorodenecka sestricka, to ina rada, cize kazda poradila daco ine a mohla som skusat bud vsetko, alebo nic.

andrejka1978
21. máj 2013

ahoj,rodila som zaciatkom marca u dr.redechu.bol super.aj sestricky ok.len oddelenie sestonedelia ma privadzalo so svojim rezimom do nervozity.na chodbu len s vozikom na dieta, navstevy za sklom,rooming in....ak chces viac informacii musis sa pytat,inak ti sami vela nepovedia.to sa tyka dojcenia aj stavu dietata.ale vcelku ok na statnu nemocnicu.predtym som rodila u kocha a tam to bolo super.nadstandarne izby su fajn,neviem si predstavit ze by som bola na klasike,hlavne ked sa musis po nastrihu po kazdej toalete sprchovat.jednu noc prespal so mnou na izbe manzel,co bolo super,lebo som zacala mat poporodnu depku,tak mi pomahal s malym.to mi velmi pomohlo.

cica869
autor
22. máj 2013

redecha je pohode celkom niekedy mi pripadal namysleny ale inac pohode je taky ukecany 🙂

nikitka444
29. júl 2013

Mna rodíl Redecha,je to jeden úžasný clovek.Chodila som k nemu celé tehu.profesional ktorý vždy pomohol,poradil,vysvetlil..nielen odrodil,ale aj sa postaral o mna po porode.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre