Ahojte mam 2 dni do terminu, krcok ma 2cm na spic prsta🙄 doktorka sa teda vyjadrila ze sa urcite uvidime o tyzden na poradni..
Baby, mate niektora skusenost ze aj napriek nie prilis priaznivemu nalezu sa to nakoniec zrazu pohlo alebo mozem naozaj cakat len prenasanie?
Zn: zufalost💩
Áno mám takú skúsenosť, po poradni kde mi gynekológ povedal, že sa neuvidime určite skôr ako o týždeň, krcok som mala tiež na špic prsta...tak sme sa predsa videli skôr a hneď za pár hodín, odtiekla mi voda 😃
Na dva cm som bola otvorena od 29 tt a dcera sa narodila 4 dni po termine. Dieta sa same rozhodne kedy ma prist a kedy je ten spravny cas....
Môj dr zase povie že teraz nič a o 2h už môžete byť v porodnici . Proste sa spustí hormonálny proces a všetko sa rozbehne. Ja som bola v deň pôrodu na poradni a všetko bolo "po starom". Pred polnocou toho istého dňa som porodila
Ja som mala to iste.. dr povedal ze to vidi za dva tyzdne.. do 12 hodin bola dcera na svete
porod sa moze rozbehnut hocikedy a doktorom netreba verit kazde slovo
Mne doktor povedal, že o týždeň sa vidíme na poradni a ja som mu povedala, že o týždeň už chcem odchádzať z pôrodnice...a splnilo sa mi to🙂
Podla mna hlavne pokoj, to je dôležité sa nestresovat. Kazde telo je ine, porodiť mozes fakt hocikedy. Ja by somsi dala vanu, príjemnú vôňu a hudbu, relax... a nie nadarmo sa vraví ze si treba dopriať sex alebo orgazmus 🙂 nech ti makne krcok a potom mas uz iba krôčik k pôrodu 👍 ale fakt sa ti neoplatí stresovať... drzim palce 🍀✊
Áno, už 2x 😁 naposledy v októbri. Lekár ma ráno vyšetril, że nič sa nekoná. Uzavretá na 100 zámkov. Že sa nemám čoho báť. Ale bol to môj tretí pôrod, vedela som že rodím. 11.37 bol syn na svete
Ja ta uplne chapem som na tom podobne , paru dni do terminu ale uz to chcem mat za sebou tie horucavy davaju zabrat 😂 telo sa nalieva vodou , opúcha , cítim sa este raz tak ťažka🙄😃
Mne zas dr od 36tt hovorila, ze uz porodim, do dalsej poradne nevydrzim a bola prekvapena ked som dosla na vsetky poradne a mala sa narodila den pred terminom.
Ja som ešte nerobila, ale kamarátka bola presne tak, v deň termínu pôrodu jej doktorka povedala, že ešte sa malá nechystá narodiť, v ten večer ju začali bolieť kríže a ráno keď išla na ďalšiu kontrolu už bola na 4cm otvorená, ledva stihla prísť do nemocnice porodiť. Takže, nález sa môže rýchlo zmeniť, nič sa neboj, hlavne sa nálad pozitívne, stres blokuje pôrod a môže aj pozastaviť pôrod, takže hlavne s kľudom a optimizmom!
Tiež mi povedala že sa vidíme o týždeň ....po týždni na prehliadke sa ma opýtala že vy ste ešte nič....tak ma poslala že ak nič mám ísť v daný dátum do nemocnice...ani do toho dátumu nič ...tak som šla na vyvolanie...prenášala som dokopy 2t
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Mala som podobný nález a nebola som vôbec otvorená ani na špic prstu a v ten deň som porodila. Skús si dať vaňu, nejakú príjemnú relaxačnú hudbu a aromaterapiu. Nejak sa prosto príjemne hýčkaj. Dopraj si dobrý sex a orgazmus. Nejakú komédiu. Nechceš ísť predsa rodiť depresívna. Už je to len niekoľko dní. Viem, že teraz sa to zdá najťažšie ale budú aj ťažšie obdobia ako čakať kým porodíš. Užívaj si každú chvíľu. Ja by som sa s radosťou do tohto obdobia vrátila ale je to už preč. Boli to krásne chvíle aj keď pre mňa extrémne bolestivé.