Pôrod v 36. týždni, lebo bábo nepriberá

elisa171
28. júl 2017

Dnes som sa dozvedela že mala má len 2200 gramov už nepriberá takže ma čaká sekcia veľmi sa bojím tiež sa to niektorej stalo?

lilik96
28. júl 2017

Mne tiez robili sekciu 35+3 lebo mi odtiekla plodova voda a predtym som uz mala cisarsky. Chlapcek mal sice 2700g a 49 cm, nastastie bol v poriadku, asi jeden den bol v inkubatore. Mal problem s papanim, vela spal ale po troch tyzdnoch sa rozpapal a potom priberal 1200 g mesacne. Drzim paste ☺

ciernypes
28. júl 2017

@elisa171 moja sestra kvoli preklampsii sla na cisarsky,mala mala v 34tt 1800g...dnes ma 3roky...ono tienpredadnatka zo zaciatku nemusia chcoet papat.lebo su spave.to je take narocne.treba toto hl zvladnut..

gir
28. júl 2017

Kamarátke spravili SC v 7 mes. mala strašne vysoký tlak. Mala okolo 2 kg. 3 mes. bola na detskej klinike v Košiciach v inkubátore. Ja úplne O.K. a ako malý filozof. Veľká vďaka Dr. Peter Krcho je to fakt kapacita.

deti95060810
28. júl 2017

si v 36 tt a dieťa už nepriberá? Práveže teraz najviac priberá - samozrejme ak nemáš zdr. problémy....Poznám maminky čo rodia aj oveľa skôr....

janka0509
28. júl 2017

Mala som preeklampsiu. Rodila som v 36 TT. Malý sa narodil s váhou 2500 g. Ale pred pôrodom mu odhadovali 2100 g. Je uuuuplne zdravý a veľmi šikovný. Detičky v tomto týždni sú väčšinou bez vážnejších komplikácii. Držím palce.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre