Dnes som sa dozvedela že mala má len 2200 gramov už nepriberá takže ma čaká sekcia veľmi sa bojím tiež sa to niektorej stalo?
Kamarátke spravili SC v 7 mes. mala strašne vysoký tlak. Mala okolo 2 kg. 3 mes. bola na detskej klinike v Košiciach v inkubátore. Ja úplne O.K. a ako malý filozof. Veľká vďaka Dr. Peter Krcho je to fakt kapacita.
si v 36 tt a dieťa už nepriberá? Práveže teraz najviac priberá - samozrejme ak nemáš zdr. problémy....Poznám maminky čo rodia aj oveľa skôr....
Mala som preeklampsiu. Rodila som v 36 TT. Malý sa narodil s váhou 2500 g. Ale pred pôrodom mu odhadovali 2100 g. Je uuuuplne zdravý a veľmi šikovný. Detičky v tomto týždni sú väčšinou bez vážnejších komplikácii. Držím palce.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Mne tiez robili sekciu 35+3 lebo mi odtiekla plodova voda a predtym som uz mala cisarsky. Chlapcek mal sice 2700g a 49 cm, nastastie bol v poriadku, asi jeden den bol v inkubatore. Mal problem s papanim, vela spal ale po troch tyzdnoch sa rozpapal a potom priberal 1200 g mesacne. Drzim paste ☺