Ahojte, dievcata od rana mi odteka plodova voda, bolesti mierne nepravidelne, monitor v poriadku, mala dostava infuzie antibiotika a ja som dostala daaku infuziu na zmiernenie aby som zevraj nerodila este dnes. Mala ste to takto niektora? Som na rizikovom oddeleni.
@katches69 ahoj ja som rodila 33 TT+4 , začalo to pomalým odtekanim plodovej vody cez deň a večer mi riadne buchla ...v pôrodnici mi hneď začali pichať injekcie na dozretie pluciek aj infúzie som brala, chceli aby som vydržala aspoň 2 týždne keďže ešte nejaká plodovka ostala....ale dcérke sa nechcelo čakať a po 2 dňoch (akurát som vybrala injekcie na pľúca) sa malinká sama vypýtala na svet ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@katches69 ahoj ja som tak rodila pred 3 rokmi 32+5tt, tiež odtekala plodová voda, sledovali bábätko aby som vydržala aspoň 1-2 dni čo mi dávali injekcie na to aby bábätku dozreli pľúcka, a na tretí deň mi robili sekciu. Držím palce, viem ze sa to ľahko hovorí prosím ale snaž sa byť v kľude kvôli bábätku ❤️ lekári vedia čo robia