Ahojte je tu niektora co tak skor porodila ???
@darina1952 mna od vcera vecera bolia krize a picha v podbrusku tak sa bojim :/
@patik114 tak to ihneď určite choď k svojmu gynekológovi nech ťa vyšetrí. A neboj ešte to nemusí byť pôrod 😉
@darina1952 no len aby ma dnes zobral 😒
@patik114 tehotnú s akútnymi obtiažami musí počas ordinačných hodín vyšetriť ...ak nie, tak choď poobede na pohotovosť do nemocnice - samozrejme na gynekologickú pohotovosť. Držím palce 🙂
@darina1952 no skusim zavolat 😒 a dakujem za rady
tiež si myslím, že ťa musia vziať... ja som to stihla až na pohotovosti a už si ma tam nechali..
@patik114
Tehotnú pacientku, ktorá má nejaké bolesti musí gynekológ vziať na vyšetrenie v ordinačných hodinách. Nieže čo povedia. A že nemajú poradňu. To nad čím premýšľaš? A mal by ťa vziať prednostne! Mala si tam rovno nakráčať a nie iba telefonovať. Sama sebe robíš zbytočne ďalší stres! 😠
@patik114 jednoznačne smer nemocnica, nemusíš ísť k svojmu, môžeš ísť rovno do nemocnice na gynekológiu, musia ťa vyšetriť.
Ja som mala takéto bolesti párkrát do dňa, boli trošku silnejšie ako obyčajní poslíčkovia a na poradni v 34tt mi lekár oznámil: cervix skóre 9, otvorená na 4cm....
Ak prídeš včas, ešte sa to dá zastaviť a potiahnúť pár dní, aj týždňov...
Držím palce.
@patik114
A ešte jednej veci nerozumiem. Máš obavy, že niečo nie je v poriadku, že možno rodíš 😕 , si iba v 32tt a namiesto toho, aby si bezodkladne šla k lekárovi, ideš zisťovať, kto tak rodil. Pomóc! 😖
Internet ti nijako nepomôže, iba lekár! Ak teda ide o predčasný pôrod. Tak tam rovno choď!
Chod na prijem do nemocnice...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@patik114 Ahoj, mne začala odtekať plodová voda v 33gtt+3 ...nadopovali ma liekmi a udržiavali ešte 4 dni - začala som krvácať a urobili mi akútnu SC. Čo by si chcela vedieť?