Ahojky holky. Zkusila jsem nrzávazně založit tohle téma - doufám, že tu není již založené 😉 zajímalo mě vaše rakce, postřehy, zkušenosti, natěšení, pohlaví, co manžové jak se těší a prožívají s vámi, připravy k porodu - nejen kde budete a jak rodit a různé další věci 😉
Jééé tak to je užasný Kačko 😵 😵 to by mě dojalo tohle 🙂 🙂 fakt pěkně řečeno 😉 a taky holčičku čekáte koukám :o) a jméno už máte vybrané? 😉
Já už to chci mít tak moc za sebou - jako myšleno aby malá byla už na světe s námi ...čím dál tím víc 😉 jenže ten konec toho těhu se vleče tak pomalu ☹
ahojte baby...aj my uz cakame kazdym dnom. 😵 Ja som tieto posledne dni nervozna a zla, lebo uz mam toho vazne dost, vsetko ma boli, ale manzel je uzasny...Kazdy vecer dostavam masaze, kremuje mi niekolkokrat za den brusko a prsia a doma uz mame vsetko prichystane. 🙂 Tiez mi kazdy den opakuje aka som nadherna, ale veru ja sa tak vobec necitim... 😀
Ahojky Lucí 😉 no koukám že u tebe už je to fakt jen pár dní 😉 holky koukám vy máte tak prima manžílky jak se o vás starají jééé 😵 no ono to moc potěší když nám to ty chlapi říkají jak nám to sluší což? 😉 I když my se na to tak necítíme 😒
A taky holčičku čekáte jo? 😵 ty jo to bude přeholčičkováno koukám :o) skoro každý te´dka kolem mě čeká holčičku - chudáci klucí :o)
u nás bude ďalšie mimi už za pár po 109rokoch,takže sa cítim ako prvorodička a manžel prežíva to isté...veľmi sa na krpca tešíme....držím vám babuľky palce,aby všetko dopadlo OK 😵
jasné,že nie po 109,ale po 10rokoch...preklep
no len sa nerom guili,iste uz mas nad 1O9 rokov 😀
Janka a ako coskory prichod Kristynky vnima Tvoj manzel? 🙂
109 😀 taky jsem se zasmala Giulíku 😀 tak to mooc taky drzim palecky aby vse dopadlo jak ma 😵 holky co to je krpca holky??? 😒
No my jsme na Kristýnku hodne dlouho cekali protoze nebyl problem otehotnet ale udrzet miminko v sobe - mela jsem protilatky na trofoblast takze jsem vzdy v 6 tydnu o to prisla a telo mimco vyloucilo jako vetrelce .-((( takze pro nas je Kristýnka hooodne velkej zazrak 😵 😵 a proziva to uzasne ..sam vyheldat porodnice v okoli ktera bude nejlepsi a zajistil exkurze ....se vsim mi pomaha a stara se uzasne ..kazdy vecer ji zpiva a hladi po brisku a povida si s ni 😉 a moc se se sni pysmi jak bude zanedlouho tatka 😉 my chceme miminko jen jedno takze Kristýnka pro nas bude fakt vsim 😵 😵
SPis mi nekdy prijde ze to az moc hroti ale ma z toho taky strach jako ja z toho co se muze zkomplikovat a co porod a aby vse dodpalo jak ma .....takze jako ja si vubec nemuzu stezovat 😉 je se modlit aby to fakt bylo vse v poradku ..... navic si musim pichat Fraxiparin protoze mi nasli na genetice leydenskou mutaci coz je velky sklon k trombozam tudiz jsem na injekcich a to tehotenstvi mam hodnen rizikovy tim padem .-(( proto jsem si rikala jak to asi kdo z vas prozivate a jak se tesite a tak 😉
🙂 strasne vam drzim palce,ale v maji uz bude kristynka s vami 🙂 ,vela ste si prezili,bude mat straaasne dobrych rodicov,ktori ju nadovseko lubia,tak ako aj my nasho tobiaska 🙂 nerozumiem,pytas sa co je krpec,ci som zle pochopila 😉
krpec je akoze male dieta 🙂
Jani, mno tak to ste si fakt vysnili vasu malicku. Neboj, teraz uz bude vsetko v poriadku. Moj muzik sa tiez stale Emke prihovara cez brusko, hlavne ked ja robim nejake blbosti zo srandy tak on jej vravi: "neboj, Emičko, mamka to tak nemysli, ona je pošahana, ale ja se o tebe postaram..." (manzel je cech) no a mne je to potom vzdy este viac smiesne a tak strasne sa na tom smejem, ze sa mi trasie cele brusko a chuda Emicka tam musi mat vlnobitie. 😀
Jo jo to jsem chtela vedet co to je krpec diky za vysvetleni to slysil poprve to slovo krpec prave tak jsem nevedela co jsem si pod tim mela predstavit 😉 to si budu pamatovat kuju 😉
Jo jo dikes moc holky ted snad uz se nic nepokazi a uz jen ten porod aby byl ok a budu maximalne spokojena 😉 Lucí no tak to je pak u vas veselo ne dle toho jak pises 😵 ja si myslim ze ty deti to i v tom brisko vnimaji...jak dyz si s nimi clovek povida tak kdyz hladi to brisko nebo jim zpiva proste vsechno a ze to i dost pomaha a kord kdyz to delaji tatinkove 😉
No nebyla k ni lehka cesta ale jsou lidi co jsou na tom daleko hur holky takze si nestezuji a jsem rada ze jsem tam kde jsem ..... hlavne aby byla zdrava a v poradku 😉
holky vy se tak mate ze to mate fakt za par kord Lucíjka 😵 Ejuška ma uz prcka doma jééé 😉 taky zavidim 😵 Kačku to čeká a Giulík je taky predemnou 😉
ja uz chcem iiiiiiiiiiiiiiiiiiiist do porodniceeeeee..... 😀
ja by som fakt uz isla, najradsej hned...bola som na dlhej prechadzke a teraz ma vsetko boli ale aspon som sa unavila, lebo ja mam problem v noci so spanim. Celkovo z 24hod dna prespim tak tri hodiny... 😒 a to potom ten den hrozne pomaly uteka... 😠 a z malovanych krizoviek uz mi sibe!!! 😀
lucija,uz o chvilu poooooojdeeeeeeeeeeeeeeeees 🙂 janka,kristynka je krasne meno,bude pekna princeznicka po tebe 🙂
Ja chci taky do porodnice 😀 😀 tak si zkus hodne otevrit okno Lucijíku ..me se desne blbe spalo kdyz jsme malo vetraly ale jak hodne vetrame tak spim paradne 😉 hele jeste par dni to vydrz a uz se nevyspis vubec pres noc 😀 😀
Ejušíku - no manzel si mysli ze bude ta nejkrasnejsi ze vsech 😀 😀 coz si mysli asi kazdej manzel ze jo .o))))) ale kazdy miminko je krasny a hezky at je podobny mamce nebo tatkovi 😵
No u nas v CR se tedka davaji samé Adelky Natalky Nikolky Terezky a Kristýnky ...takze jich tu bude mozna docela dost ale chteli jsme nejaky obycejny jmeno nic zahranocniho a to uz kdyz jsme se s manzelem seznamili tak jsme rekli ze pokud nekdy budeme mit deti tak ze holka bude Kristýnka ale u kluka by bylo dylema se jmenem 😉
Jani, ja som uz skusila vsetko...aj otvorene okno, zimu v izbe, teplo v izbe, mlieko s medom, medovku, magnezium...nic ale vobec nic nezabera. Mam aj take noci ze naprilad nespim vobec, ani jednu minutu!!! 🙄 A to je des... 😒 Nastastie mi to zatial nechyba, nepotrebujem dospavat cez den, ale uz sa doma nudim...Takto vyupratovane som este nikdy nemavala, vsetky veci priebezne periem, zehlim... 😀 pre miminko vsetko pripravene... 🙂
takze je to dobre ne? :o)))) alespon se nenudis a jses spravne aktivni Lucíjíku 😀 tak to vic neporadim cim by to mohlo byt .-(( a co na to Dr??nerikal cim by to mohlo byt trebas??Neporadil?? 😒
bohuzial neporadil...nejake tabletky na spanie mi vyslovene zakazal takze smolik... 😒 Hadam sa to po porode upravi...sme sa doma smiali ze sa viac vyspim pri malej a to aj keby mala byt kazdu hodinu hore ako teraz... 😀
jejda no tak to jeste par dnu vydrz hele a urcite bude lip 😉 i kdyz je fakt ze s miminkem se clovek asi horko tezko vyspi ale urcite vica lip nez tedka .o))))
😉
Ahojte...Aj ja sa pridám, lebo vidím, že Janka je o týždeň popredu ako ja...
...môj Peťo má v mojom brušku vysnívanú dcérenku...on chcel od začiatku dievčatko, tak sa mu to aj spnilo...ešte je len v brušku a už je na ňu hrdý... 😅
Ejuš kde si nám zablúdila???
😀
Lenulko - tak u nas jsme desne moc radi ze vubec cekame a pohlavi jsme tak nejak neresili co to bude ale manzel si teda pral vysnenyho chlapecka - klasika fotbal hokej apod 😀 ale jinak jsme vsichni chteli holcicku a splnilo se nam to takze chlapecek pokud se jeste nekdy zadari tak bychom ho radi v druhe etape 😉 no no presne tak manzel je taky na ni tak hrdý jako blazen oni to ty chlapi berou proste jinak no a pysni se tim coz je moc krasny potom 😉 a koukam mate taky moooc pekny jmeno pro malou 😉
Ahoj Jani...tak vy ste asi plánovali miminko, no to nám sa pošťastilo náhodou... 😀 Najskôr sme boli šokovaní, pretože sme to načakali, ale teraz je to naše najväčšie šťastíčko na svete... 😅
A k tomu menu...ja som chcela Lujzu, ale som dala prednosť Peťovmu výberu mena Zojka...tak sa mi zrazu zapáčilo a už sme ho ani nemenili 😉 . Plánujeme v budúcnosti aj súrodenca, takže ja budem mať tiež možnosť použiť niektoré z mien, ktoré som ja navrhovala - Lujza, Bruno... 😀
Ahojte ja sa k vam pridam....tak sa doma nudim...no my sme mimiska planovali a vyslo nam to uplne super 3 mesiace po svadbe 😵 moc sa uz tesime na princeznicku,ja tak nejak od zaciatku citim,ze to bude dievcatko v 20tt mi to jedna doki potvrdila,ale odvtedy sa len schovava a vobec to nevidno......takze sa nakoniec moze stat,ze nasa MONI bude chlapec,ale ja tak tajne dufam,ze nie...moc chcem dievcatko.....manzelovi je to jedno,no co hlavne nech je zdrave ze? 🙂 ....
Ahojky holky, moc se omlouvám, že jsem se Vám takhle nabourala do diskuze, ale vy už budete za chvilinku mít miminka u sebe a tak máte nějaké zkušenosti..Já jsem teď ve 26.tt a mám na vás takovou hloupou otázku..Mám bříško tak akorát, jenže mám problém..Když se směju, tak se mi bříško po stranách hrozně moc zúží ( tím, jak se stáhnou svaly) Je to vlastně podobný tomu, jako když zakašlete, jenže tady je to špatné v tom, že když se smějete, tak je zúžené dýl a mě připadá, že to musí prcka hrozně svírat, nebo mačkat, když se zužuje kolikrát tam, kde kope..Stalo se Vám taky při smíchu tohle s bříškem?? ☹
ahoj nini19...tak to mate presne ako my... 😵 tri mesiace po svadbe. 🙂 termin mam 6.4 a svadbu sme mali 5.4. to by bol kraaasny darcek... 🙂
balisek, toto sme riesili aj my s manzelom...tiez ma stale rozosmieval a brucho sa mi zuzovalo a natriasalo...myslim ale ze ten drobec viac vnima mamininu dobru naladu ako stiesnene priestory... 🙂 neboj...ja si myslim, ze mu to neskodi. Chodim na cvicenia pre tehotne a tam niekedy robime take cviky ze sa mi brusko INAK zdeformuje, takze si myslim, ze to mimoušovi nevadi. A to pockaj, ked sa s chuti rozosmejes v 39tt ako ja, a este ked lezim...to je este len vlnobitie... 😀 😀 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Manzel sa tesi kazdym dnom viac a viac a malu lubi cim dalej tym viac. A dnes som sa hanbila ako male dievcatko, ked mi povedal aka som krasna a ze dufa, ze mala bude po mne.