Pôrod sa už blíži

perlita007
26. dec 2022

Baby som prvorodička, a všetko možné ma zaujíma okolo pôrodu, pretože strach tam je......mám týždeň do termínu, mávam jemné bolesti ako pri menzese, hlienova zátka odišla....a sama neviem či to už pomalí prichádza alebo stále nič.....uz by som to chcela mať za sebou...a byt z malinkou doma.....býva mi aj sem tam nevoľno, aj taka slabosť do celého tela.....tak neviem či to už príde či ešte nie😏🤔

ivangeline
26. dec 2022

Mozno sa uz otvaras. Neviem. Ked budu silnejsie bolesti,tak chod radsej do nemocnice. Kedy mas poradnu?
Ja som mala pri poslednom presne take menstruacne bolesti,iste teplo prichadzalo vecer a ked som na druhy den rano sla na kontrolu,bola som 7cm a mysleli,ze im porodim uz tam. :D Este to trvalo necele 4h. ;)

perlita007
autor
26. dec 2022

@ivangeline poradňu mám 29.12 takže uvidíme či to príde skôr, alebo stihneme poradňu, aj na mňa idú dnes mávali tepla.....kiež by sme to už mali za sebou.....😏tak uvidíme...a aké si mala bolesti, keď si bola otvorená na 7 CM....také väčšie či?

ivangeline
26. dec 2022

@perlita007 Vobec nie. Preto pisem...ze moze byt i to. :D Pri prvom tiez neprisli bolesti,len odtiekla plodova voda a po pol dni mi dali uz vyvolavacku,to som sa nechcela otvarat... Po vyvolavacke boli velke bolesti! Ten druhy prirodzeny vobec tak nebolel.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre