Pôrod s vyvolávačkou

furbynka
4. feb 2019

Aké sú skúsenosti s porodom s vyvolaávačkou? Nás čaká zajtra vyvolávačka. Mladému pánovi sa nechce ísť na tento svet. Mali by mi dať prostín. Mal to niekto? Dalo sa to vydržať?

karmen118
4. feb 2019

Ahoj. Ja som rodila dcérku s vyvolávačkou a dalo sa to vydržať. Ani jej sa nechcelo von. Rodila som 7 hod., čo vraveli sestričky, že super doba na prvorodičku. Teraz čakám druhé bábo, tak som zvedavá, či sa malý vypýta sám, alebo zas to bude vyvolávané., ale ešte má čas, TP mám až v marci.

renatka100
4. feb 2019

@furbynka obidva porody som mala s vyvolavackou, je to rychlejsie ale mozno aj bolestivejsie, budes to mat ale rychlo za sebou😀

malinajahoda
4. feb 2019

@furbynka mne takisto dali vyvolávačku a nakoniec po toľkých hodinach bolesti aj tak akútna sekcia.

monro
4. feb 2019

pri dcere mi dali infuziu a potom sa velmi rychlo narodila. Ale bolelo to neskutocne. Vsetko sa da zvladnut 🙂

22patricia22
4. feb 2019

Tazko povedat, tiez sa toho bojim, ze mi budu porod vyvolavat. Kamoska takto bola az 4 dni na vyvolavackach, pokial sa mala narodila a pritom porod trval aj tak dost dlho a to sa spoliehala na to, ze to po nich bude rychle

petra199099
4. feb 2019

@furbynka obe dcerky som mala s vyvolavackou tabletkou potom oxytocinom da sa to vydrzat rychlejsie to ide s oxytocinom od pychnutia do hodiny sa obe narodili

ruza88
4. feb 2019

Ja som rodila obidve dcery s vybolavackou kedze sa im tiez nechcelo ist.Prvý porod bol v pohode za par hodin bolo po vsetkom,ale druhy uz hroza.Mne hned doktor povedal ze ked som mala prvy vyvolavany tak aj druhy mi budu urcite vyvolavat a aj tak bolo.Som zvedava na treti porod aky bude.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre