Ahojte
Chcem sa spýtať mamičiek, či sa tu nenájde nejaká, ktorá rodila s Dianatalom? Dostala som letáčik u gynekologa a aj som si pozrela stránku, kde je o tom viac napísané a mne sa to celkom pozdáva. Počula som, že v minulosti to stálo okolo 100 EUR, teraz je cena polovična. Máte s ním niekto nejaké skúsenosti??? Ďakujem pekne Daniela
Ďakujem Lindab44 🙂 som rada, že sa ozval niekto, kto s ním má skúsenosť. Ešte by som sa chcela spýtať, či ti ho v pôrodnici bez problémov vedeli aplikovať?
RDsej trénuje s epinom alebo aniball. Na tento dianatal(porovnávala a to aj s epinom) vravela jedna pôrodnica z kocha že obyč gél, podľa nej vyhodené peniaze a ze hrozí ze dieťa sa vysmykne. Ja odporucam epino po osobnej skúsenosti. Aj v skupine Cvičíme s epinom aniball uvidíš ze každá ktorá cvičila aj tie co rodili prvýkrát bez jednoznačne vidia rozdiel.
Rodila som bez nacvicovania s epinom a bez inych veci. Bez nastrihu. Na druhy den po porode som sedela, "behala", starala sa o maleho.😉
@evittam Super, tak to ti možem len závidieť (v dobrom, samozrejme), dufam, že aj u mňa to bude podobné 🙂
Ja som trenovala s aniballom + som mala dianatal gel a skoncilo to malym nastrihom (1,5 cm jazva). Keby som udajne necvicila, skoncilo by to sekciou ... ziadne vnutorne poranenia som nemala. Aplikovat ho vedeli 🙂 Pri druhom planujem rovnaku kombinaciu.
Ahojte,
ja som Dianatal kúpila priamo od mojej doktorky v BA, síce mňa vtedy stál 75€, ale vôbec to neľutujem...rodila som prvy krat, drobec mal vyse 4kg a všetko vyšlo uplne super, ziadne strihanie ani komplikacie. Rodila som v novembri minuly rok v Petržalke a doktor tiež povedal že na velkosť babatka a prvy porod to išlo parádne - na margo toho šmýkania doktor nevravel nič, takže to asi nebude také hrozné. Môžem určite len odporučiť Daniella333, a ak teraz stojí dokonca pod 50€, tak určite nemáš čo riešiť 🙂)
Moj gynekolog mi balonik vobec neodporucal, lebo vraj ked nejaky sval dlhodobo roztahujes nemusi sa vratit do povodneho stavu. A nerada by som ostala taka roztiahnuta, lebo dalsiemu intimnemu zivotu by to asi neprospelo.
Ďakujem za rady. Ja som si ten Dianatal nakoniec kúpila cez e-shop a uvidíme ako to dopadne, potom dám vedieť.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj,
Ja som s ním rodila pred mesiacom, kúpila som ho na internete za necelých 50€. Do pôrodnice som si ho brala, lebo som sa bála nastrihovania. Poradila mi ho sestra, ktorá s ním tiež rodila pred dvomi rokmi. Pôrod prebehol bez nastrihnutia aj u mňa, aj u sestry. Môj gynekológ tiež hovoril, že sa všetko krásne zahojilo a to prešli ešte len 4 týždne. Takže ja osobne by som si ho zobrala do pôrodnice aj ďalší krát. A dala by som aj 100€, ak by to znamenalo pôrod ako som mala teraz.