Pôrod, priečna poloha, poloha KP

ketrinp
1. jún 2022

Ahojte, podeľte sa so skúsenosťami. Aktuálne mi beží 34 týždeň a dnes mi gynekologicka v rámci poradne nahmatala dieťa v priecnej polohe. Pred 3 týždňami bolo podľa ultrazvuku koncom panvovym. Asi mi nič iné neostáva len čakať a čakať však? Už stresujem, lebo šance na otočenie sú každým týždňom menšie...:(

babovka2321
1. jún 2022

@ketrinp este si v nizkom tyzdni, ziaden stres 🙂

dominidi
1. jún 2022

@ketrinp mne sa teraz otocil v 36-37tt, cele tehu bol kp, potom priecne a teraz ma uz hlavu v lonovej kosti🙂

mamamasama
1. jún 2022

Porozprávaj sa s ním... Dohovor mu...nerobím si srandu ...

evkamotka
1. jún 2022

Mne sa po 35tt otocil tusim 6x, dole,kp,priecne, a zase vselijako. Vratane 40tt! Nakoniec zostal priecne. Dala som si ho u Kocha otocit

leuska1991
1. jún 2022

@ketrinp mne sa mala otocila az v 36tyzdni. Pokoj. Otoci sa vpravy cas🥰

bebotka
1. jún 2022

@ketrinp mne bol malý od 24tt priečne, v 34ttsa otočil na kp, na začiatku 37tt na kontrole pri prepustení z nemocnice, bol stále kp už riešili, že mám dôjsť sa nahlásiť na sekciu a v piatok na poradni u mojej dr.uz bol dole hlavičkou a v pondelok sa narodil, takže teba dúfať, že sa otočí.

ayanamirei
1. jún 2022

@mamamasama skusala som to 3x, vsetky deti mali moje prosby na haku 😂😂😂

@ketrinp ziaden stres, dcerka sa mi otocila v 38tt, syn bol artista, ten sa tocil az do 40tt ,vtedy sa dal finalne dole hlavou 😁🙈

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre