Ahojte....chcem sa spytat ci ste sa nahodou nestretli s niecim takym alebo o tom nepoculi, od detstva mam skratenu jednu nohu a tym padom mam aj zosikmenu panvu a chrbticu....ide hlavne o tu panvu....moze to byt problem pri prirodzenom porode? Nerada by som sla na cisarsky....za akekolvek prispevky krasne dakujem 🙂
Ja som mala sekciu,mam to iste plus operacia bedra;mne povedal gynekolog ze by mi maly panvu mohol zlomit ja by som prirodzene v tvojom pripade nechcela plus bolesti isto vacsie ako zdrava zena
To sa musí vyjadrit ortopéd ci neurológ ale ja by som zvolila sekciu..
@mummy01 ahoj nezlepšílo sa fi to ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@weronka17 no mne zostala zosikmena panva po prvom porode(prirodzenom) ako nasledok porodu velkeho dietata. Druhe tehu skoncilo tiez prirodzenym porodom lebo lekari nevideli dovod na sekciu a tak som porodila este vecsie dieta prirodzene. Bolesti panvy a platnicky mam trvale,problem s dlhou chodzou ani dlho sediet ci stat nemozem bez bolesti. Takze velmi lutujem ze som pri druhom nemala odporucanie od neurologa a ortopeda na sekciu.