Ahojte no pome na to napíšte mi skúsenosti ....aký bol druhý pôrod po viac ako 5 rokoch ...ja budem po 8 rokoch rodiť ....vravím si však viem do čoho idem .... Len na jedno sa teším na slová p. Doktora ....môžme tlačiť 😁 .....neviem si predstaviť druhý pôrod
ja som rodila po 7rokoch.Cely cas som bola kludna,ze ved druhorodicka.To bude malina. A hups.Druhy porod bol ovela horsi 😁
@bjl0803 ja ta trosku ukludnim lebo tak u kazdeho je to inak, ale ja som rodila po takmer 9tich rokoch.. Prvy porod rychly ale texasky masaker 🙈, a teraz porod dlhy, ale ucebnicovy.. Mala vysla na 2 kontrakcie, bez nastrihu, bez poranenia, bez sitia. Porodila som o 8mej rano a o 15tej som sedela v tureckom sede a kojila 🤣🤣 takze nemaj strach a ver ze to bude ok..
ja som mala druhy porod skoro po 5rokoch a za mna lepsie, lebo som vedela co ma caka, nebola som uz taka vystrasena...verila som sebe aj dietatku ze to zvladneme, ved telo zeny je na to usposobene, tesila som sa ze konecne uvidim svoje dietatko...podla mna pozitivne nastavenie urobi svoje...tiez som velmi tuzila by mi ho hned dali do naruce a konecne sa mi to splnilo, ja by som sla rodit opat 😀 najkrajsi zazitok
@sara07 No neviem kde si ty rodila ale mne tiež hneď po pôrode dieťa dali na mna rovno tak, ako sa narodilo práve ☺️
rodila som po 9.5 roku ... trvanie pôrodu od prvých kontrakcií 3.5 - 4 hodiny ... hodinu po príchode do nemocnice bolo dieťa na svete (takmer 4.3 kg) ... bolesti ale brutálne, horšie ako pri prvom
@sara07 dieťa som mala pri sebe hneď...aj teraz, aj pred 9 rokmi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
A co chce pan doktor tlacit? Telo vie ako ma rodit, porod spusta dieta, telo matky sa na to pripravovalo x mesiacov, ked mu das volny priebeh a vyberies si vhodnu polohu (len nie na chrbte s nohami do nebies) porodi aj same od seba. Ja by som uz s doktorom nerodila, iba ak by boli nejake zivot ohrozujuce predispozicie. Pozri si nejake porody na youtube ked si to nevies predstavit.