Ahojte! Som 2 roky po konizácii a som teraz v 30. týždni tehotenstva. Môj lekár mi povedal,že môžem vybrať medzi normálnym pôrodom a cisárskym rezom. Neviem ako sa mám rozhodnúť, lebo som počula, že by som mala veľké bolesti pri normálnom pôrode. Prosím Vás poradte mi vy aké máte skúsenosti.
@marciixo ja som po konizacii a porod bol uplne v pohodicke, rychly ,,,nepocula som o moznosti ze by sa uplne rozletel, nic sa mu nestalo, porodnik sa len pytal ci bol na nom robeny zakrok,,, inak vsetko v pohodicke,,, len ono kazdy organizmus je iny vsakano, niekto moze mat na krcku hrubsie zrasty, pripadne ho mat oslabeny,,, pausalne sa to povedat naozaj neda ako bude postupovat porod ci uz s konizovanym ci nekonizovanym krckom ,,,len moja osobna skusenost, aj tehotenstvo aj porod uplne bezproblemov
ja som tehotná 3 mesiace po konizácii teda teraz už v 6tom mesiaci, ale doposial sa ma žiadny lekár nepýtal aký pôrod chcem, že by s tým mohol byť nejaký problém, musim sa na to opýtať. skôr by ma zaujímalo, či ste počas tehotenstva podstupili nejaké vyšetrenie ohladom krčka maternice- výter/ster? alebo je to možné až po pôrode?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
jaaaj a ziadna odpoved :( Tiez mam teraz tento problem. Sice mi moja uzasna doktorka vysvetlila aky je v tom rozdiel ale predsa len by som rada pocula nazory alebo zazitky inych maminiek s podobnymi skusenostami.
Pri normalnom porode je moznost, ze sa krcok uplne rozleti a porod pojde jedna dve.. pri tomto sa mi vsak nuti otazka ci po rozleteni krcka budeme moct mat este dalsie babo.
Alebo sa krcok vobec neotvori a v tom pripade bude nutna sekcia.
kocky pls o vase skusenosti.