Ahojte, chcem sa spýtať ako ste dávali pôrodnikovi peniaze, koľko a pred pôrodom alebo po? Mám dilému. Či mu má dať muž alebo ja, či nás nevysmeje neviem čo robiť
mas oficialne zazmluvneneho porodnika? pripadne si sa s nim dohodla na nejakej odplate - ak ano tak sa dava po porode, kedze nik negarantuje, ze naozaj pri porode bude
a ak nemas, len mu chces dat nejake vsimne, tak to uz je na tebe ci a kolko (toto ja osobne uplne nepodporujem), zrejme ale tiez az po porode, ono tam velmi nebude priestor, aby mu pchal obalku na sale 🤷♀️ radsej si ho potom ty alebo manzel najdite, ked bude mat sluzbu kym budes na poporodnom, kazdopadne opatrne s tym...predsa len
Pôrodníkovi dávaš peniaze iba ak ho máš zazmluvneného k pôrodu, k tomu je ale zmluva.
ved to je oficialna cesta cez tu ktoru nemocnicu na Slovensku ....vola sa to "zazmluvnenie si porodnika"
v BA statnych nemocniciach sa zato plati 300eur zo strany mamicky, ak si chcete zazmluvnit porodnika
plati sa to v pokladni nemocnice
a potom porodnik dostane polovicu z toho, teda 150eur a zvysnych 150eur ide nemocnici
ak nestihne prist k porodu, tak platbu nemocnica vrati
Dúfam, že myslíš zazmluvnenie. A nie také, nech sa páči pán Dr, tu máte klobásky, fľašku a nejaké € do vrecka
@diana_1212 neboj sa, určite vás mevysmeje 😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@diana_1212 nedávaj ani ty a ani muž. On - pôrodník dostáva mzdu