Ahojte...nezvyknem zakladat ani prispievat do diskusii ale nakolko som v 35tt a malu mam otocenu kp zaujimali by ma skusenosti s porodom kp v nemocnici v Poprade...viem ze do 3500g sa rodi prirodzene, ale ak nebudem suhlasit urobia mi cisarak?Najradsej by som sla prirodzene ale neviem ci to stoji za riziko...dakujem
Znama rodila v poprade a do poslednej chvile jej tvrdili, ze to nechaju na prirodzeny porod. No nakoniec sa rano v den planovaneho vyvolavania porodu rozhodli robit sekciu. Ona ich dost ukecavala a bala sa kp porodu, tak to ich mozno presvedcilo...🙂
Ahoj.Ja som sice nerodila v Poprade,ale mala isla KP,mala 49 cm a 2900 g.zistili to tak 3 hodiny pred porodom,ale vsetko prebehlo v pohode.Akurat mala nozicky asi ritku opuchnutu par dni,aj modrinky,ale je uplne v poriadku.Dnes uz mame skoro 10 mesiacov. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja by som neriskovala, mne v Bratislave dávali na vyber ale podla toho ako sa tváril doktor tak som súhlasila s cisárskym. Problém je ze dnešní lekári nevedia rodiť KP hlavne ti mladi ale pokial máš zazmluvneneho lekara ktory s tým ma praktické skúsenosti tak možno hej.