ahojte žienky chcem sa spýtať či ste tu také čo máte jednovaječné dvojčatká ak hej v ktorom tt ste rodili?? a akým sposobom?? ak ste šli cisárskym ako ste to zvládali?? aj vy ste mali taký strach alebo som len ja taký strachopud?
Ja mám dvojvaječné, ale spýtaj sa @ali_s
má krásne jednovaječné kočky
@daliana Dakujem Janka , aj ty mas krasnych chlapcekov
, malych princov
@lenka22115 Ahoj, tak urcite porod je rovnaky pri jedno aj dvojvajecnych, ale neboj, to zvladnes . Ja som rodila v 37.tt, ale uz v 36. tt som bola v nemocnici, lebo som sa zacala pomaly otvarat, takze som mala menej chodit a davali mi infuzie, nech este vydrzim. Rodila som cisarskym a strach som mala obrovsky a urcite by sa nas naslo viac, takze urcite nie si jedina
. Bola to moja prva navsteva nemocnice, co sa tyka lezania na izbe a samozrejme aj byt na sale, takze kludna som nebola, zaludok som mala az v krku a triasla som sa, ale neboj, tu trosku nepohodlia vo vysom tt vydrzis aj ten strach prekonas. Staci, ked budes mysliet na to, ze o chvilku budes mat dve krasne babatka, ktore budes lubit. Mne to pomahalo
, uz som sa ich nevedela dockat, kedy ich konecne budem drzat v naruci
. Den - dva po sekcii sice rez boli najviac, ale da sa to vydrzat. Kazdu maminu rozne, ja som citila brucho a rez dva mesiace, kamoska uz po tyzdni pobehovala
, takze tak
. A po porode tak ci tak myslis najma na drobcov a tym padom sa az tak nesustredujes na brucho
. Takze ziadny strach a nervozita
, zvladnes to neboj
, drzim prsty a vela zdravicka prajem
@ali_s
@lenka22115 Ja sa pridám s tým rezom po sekcii, fakt je to individuálne, ja som ho necítila skoro vôbec, čo sa týka bolesti, skôr to bol pocit, ako čosi nepríjemné, čo neviem identifikovať, také zvláštne pre mňa v poho
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.