Pôrod do vody v Břeclavi

razic
4. feb 2019

Ahojte 😊

Prosím vas, nenájde sa tu nejaká mamička, ktorá rodila do vody v Breclave a vedela by mi poradiť s kontaktom? Neviem nikde nájsť tu nemocnicu kde tento druh pôrodov robia :/
Vopred moc ďakujem 🙏

pukavica
4. feb 2019

Co ta prosim ta vedie k tomu, ze chces rodit do vody? Mna by to celkom zaujimalo, lebo neviem asi by som sa o to dietatko celkom aj bala

jatva
4. feb 2019

@razic myslim, ze tam uznejde rodit do vody. Iba pocas prvej doby porodnej mozes byt vo vani.

val80
4. feb 2019

@razic Dobry den.V Rakusku urcite sa da s takym porodom.Pred 2tyzdnami rodila do vody moja znama v Hainburgu (10km od BA).

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisaka
4. feb 2019

Nerobia to v každej pôrodnici? Však ma tu už niekoľko rokov ženy presviedčajú ako sa už na Slovensku super rodí a že to nie je ako kedysi. Tak možno stačí povedať svojmu pôrodníkovi, ako chceš rodiť a oni bazén nachystajú...

jatva
4. feb 2019

@sisaka podla mna by pozval k sebe domov, keby v porodnici bazen nebol 🙂

guglina
4. feb 2019

Pôrod do vody je možný aj na Slovensku, ževraj v Topoľčanoch, Dunajskej Strede, Handlovej, Spišskej Novej Vsi, Bojniciach a v Trebišove.
https://www.modrykonik.sk/rodim/porod-do-vody/

damolly
4. feb 2019

Ahoj rodila som tam teraz v septembri a v kolónke čo umožňuje pôrodnica Břeclav nieje možné rodiť vo vode.. je to umožnené iba v druhej dobe pôrodnej a iba na nadštandardnej izbe a v tej frekvencii aká je plná pôrodnica je aj ťažké sa na ňu dostať. V klasických pôrodných izbách nieje vaňa.. http://www.nembv.cz/pro-verejnost-porod-v-nasi-... .. ak si zo Slovenska a chceš prísť rodiť sem tak si to ešte rozmysli 🙂

aksunah
12. feb 2019

Ja som rodila v Breclave,ale nie do vody,no neviem si vynachváliť,Skalica a Myjava sa majú ešte čo učiť aj celé slovenské zdravotníctvo.No všetko je hlavne o ľuďoch.

lolita65
28. feb 2019

@aksunah ahoj, prosim ta, mohla si si zvoliť polohu akou chceš porodiť v Břeclavy?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre