Ahojte, tak som uvažovala už dávno a príde mi to pre mňa ako najlepšie riešenie pôrodu, žeby som porodila do vody. Odjakživa som vodu milovala a vždy mi pomáhala viacej zvládnuť akúkoľvek bolesť. Viem o tom, že do vody sa dá rodiť v MT, poznáte ešte nejakú pôrodnicu, kde sa dá rodiť do vody? Ďalšia vec je tá, že v čase pôrodu budem bývať niekde na Orave, tak ak by mi nevyšiel MT, ktorá pôrodnica napr Dolný Kubín, Námestovo, Trstená alebo iné je najlepšia? Ďakujem.
Topolcany a potom uz len CZ 😉
svagrina bola v topolcanoch dve hodiny vo vode ma asi 165cm vana na nu bola strasne velka nemala sa vraj kde zapriet nakoniec skoncila vysilena na koze, vo vode ti nikto nepomoze !!!
ja som rodila v Topolcanoch a mala som to tam 75 km. do vody sa narodili vsetky tri moje deti, mozem len odporucat! 😉
viem že je to už neaktualne, ale chcem vystrihat ostatne spolumamicky mamicky ktore by chceli rodit do vody.
určite v nemocnici.
v istej nemocnici nemohli určitemu manž. páru poskytnut taky porod, tak si povedali ze si ho odrodia doma. zomrelo... :/ tak urcite bud s asitenciou alebo dakde v nemocnici
Ahoj ja som si dohodla termin kontroly a potom vzdy dalsi postup. Prvy porod mi zacal spontanne odtokom plod.vody takze sme sa zbalili a sli rano o piatej. Dalsie 2 porody som si uz planovala kvoli detom aj vzdialenosti cize nalez som mala taky ze som si mohla dat vyvolat porod. Rozhodla som sa vzdy na mieste ci to tak chcem alebo este pojdem domov.
no ja som rodila naposledny 01/2009 neviem ci sa tie poplatky odvtedy menili porod do vody bol vtedy 5000 sk a pritomnost manzela 500 sk
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
pôrod do vody myslím v Topoľčanoch a Banskej Štiavnici, inak len doma v asistencii 😉