Pôrod do pár dní

petr_aaa
3. jan 2024

Ahojte žienky, aktuálne som v 38 tt. Od včera večera mám silnú bolesť v krížoch hlavne na ľavej strane, pri chodení to vystreľuje aj do podbruška a nohy . Do toho mám aj nepravidelné poslíčky. Bábätko je aktívne ako vždy. Môže to byť prvý príznak toho, že do pár dní porodím? Pred týždňom som bola na sone kde konštatovali, že bábätko je hlavičkou už veľmi dole v oblasti panvy.

alexandraas
3. jan 2024

Podla mna ano,mne zacali obidva porody krizovou bolestou. Pri druhom mi aj odtiekla voda.

bolarazjedna
3. jan 2024

Kľudne môže byť, že bábätko iba tlači na nerv, a preto vyprážanie do nohy a pod bruška, hlavne pri niektorých pohyboch. Posličkovia v tomto týždni sú bežné. Ja by som na základe tohoto ešte nezvestovala pôrod, ale tak ci tak, si v 38.tyzdni, čiže ci už s nejakými príznakmi, či úplne bez príznakov, pôrod sa môže rozbehnúť úplne kedykoľvek, kľudne aj do par hodín. A kľudne až o 2 týždne. Držím palce, nech máš ľahký pôrod!

ninjah
3. jan 2024

@bolarazjedna s týmto suhlasim, kľudne môže iba tlačiť bábo a môže ti to vystreľovať,ja som tiež tak dúfala že už už a to len kríže a panva ma trápili pod tlakom babatka 😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre