Ahojte. Prosim Vas, ste tu nitkora, ktora za posledne roky rodila v Martine a ma cukrovku? Zaujima ma ako prebehol porod a ci ste tam boli spoko.dakujem
@arthemiis velky rozdiel je v tom. Zena s diebetom ma zpravidlavyvolavany porod okolo 38 tt, pripadne cisarsky rez. Preto ma zaujima, ako je to v Martine. Vy asi dia nemate😊
Sekcia sa primárne v mT nerobí a čo sa týka starostlivosti následnej novorodencovi je zmeraná glykemia a podľa jej hodnoty sa k tomu pristupuje dokrmom alebo infuziou
@arthemiis hovorite z vlastnej skusenosti? Lebo prave pre to sa pytam. Bola by som rada, za ko kretne skusenosti mamiciek, kedy im bol napr vyvolany porod atd.
@zuzuleta99 Ja som mala tehotensku cukrovku,b 2015 som tam rodila.vobec ani reci o vyvolavani,rodila som 40+3tt.ziadna sekcia
@barboritta a aky bol porod?
@zuzuleta99 dobry,mala ani nebola nejaka velka,3560g a 52 cm.iba placenta obrovska
@zuzuleta99 hovorím to zo skúsenosti zamestnanca
@arthemiis a ako teda prosim tn nemocnica zvycajne postupuje pri rodicke s dm1, pripadne aj s preeklampsiou?
@barboritta a bola ste tam spokojna, celkovo?
@zuzuleta99 vcelku ano,aj ked nejake drobnosti sa najdu vsade.ak budem stihat a da Pan Boh,v juli som tam opat.
@barboritta tak to gratulujem😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Aký je rozdiel v pôrode diabeticky a nediabeticky by má zaujimalo :d