ahojte.strasne sa bojim.od zaciatku tehu mam problemi.som na rizikovom tehotenstve.v 11tyzdni som zacala krvacat,ale chvala buho sa to ustalilo,musela som lezat a byt v klude.po vcerajsej konrtole ma moja doktorka nepotesila ani som si nemyslela ,ze je to az take vazne.mam placentu uplne dole,tak kedy kolvek mozem zacat krvacat.mal niekto podobny problem,alebo sa mu stalo,ze neskôr pocas tehotenstva sa mu placenta zdvyhla hore a bolo vsetko v poriadku?bojim sa cisarskeho aj ci to s babom vydrzime do konca
neviem preco sa zatazujes myslienkou na sekciu 😲 to je este daleko 🙂 dolezite uzivat si tehotenstvo a hlavne pridu aj pohyby babatka 😀 zabudnes na ine problemy a na porod 😉
este mas cas rodit a situacia sa moze zmenit 😉 placenta pojde hore a ak cakas prve mozes rodit aj normalne 🙂
@lea641981 ja mam uz jedno dieta.druhe som potratila a tiez ma stale rezalo.teraz mam aspon nadej ,lebo som to uz dotiahla daleko,ale aj tak sa strasne bojim.mas pravdu,zacnem si to tehotenstvo naplno uzivat a mysliet len pozitivne.ty doktori vedie len vystrasovat cloveka a potom to tak dopadne
@lea641981 tak to mi je luto.muselo to byt nieco strasne.ja som mala jeden potrat a myslela som ze to neprezijem.najhorsie bolo to,ze som tehulkovala zo sestrou.ona nastastia porodila krasnu dcerku,ale mne to nerobilo dobre ked som videla jej brusko.boli sme v rovnakom stadiu tehutenstva
aj ja som mala placentu dole, aj som krvácala dokonca viackrát. Zvládli sme to v poriadku. Síce som rodila nakoniec cisárskym ale nie kvôli tej placente (vôbec som sa neotvárala). Ani toho cisárskeho sa báť nemusíš. V pondelok večer ma rezali, od stredy rána som sa plnohodnotne, 24hodín denne venovala dcérke.
Ahoj, ja som mala rovnaký problém. V 28.tt som začala krvácať, prijali ma do nemocnice, zistili mi, že mám nízko položenú placentu. Poležala som si tam asi 10 dní, potom ma pustili domov s tým, že musím len ležať. Jediný pohyb bol na WC. Začala som chodiť pravidelne do rizikovej ambulancie a postupne sa mi to upravilo, dokonca moja ošetrujúca lekárka chcela, aby som jednoznačne rodila prirodzene. Nakoniec som presne týždeň pred termínom (39.tt) začala opäť krvácať s tým, že sa mi už spustil pôrod, začala som sa otvárať, mala som pravidelné kontrakcie, ktoré bohužiaľ spustili veľké krvácanie, takže som musela ísť na akútnu sekciu... Nechcem Ťa samozrejme strašiť. len Ti chcem povedať, že nás je takých viac, tak aby si sa nebála. Nebol to príjemný zážitok, hlavne preto, že som bola pri vedomí a ja celkovo zákroky neznášam, hneď odpadnem. Ale prežila som, malý je krásny a zdravý a teraz uvažujeme nad druhým. Môže, ale nemusí sa to zopakovať. Tak držím palce a pokojne sa mi ozve, keď budeš niečo chcieť vedieť. 😉
ahoj ja nemam problem s placentou ale taktiez lezim uz 4,5 mesiaca na rizikovom s krckom takze uplne chapem ako sa citis, musime verit, ze vsetko dopadne dobre aj ked je to niekedy velmi tazke hlavne po psychickej stranke.tiez uz mam jedno zdrave 4rocne stvorenie s ktorym somsi uzila 7 mesiacov v nemocnici a nakoniec to dopadlo vsetko dobre.drz sa.
Ahoj!! Ja som mala rovnaý problém, špinenie, nízko placenta. Nohy hore a ležať. Potom sa mi placenta vyzdvihla. 😉 Držím palce!!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ano ja som mala placentu dole a tiez som krvacala a lezala som na udrziavani na infuziach a bolo to dobre po 33tt ☹
ale postupne pojde hore placenta nic sa neboj len klud a lezat najviac ako mozes a zbytocne nezhanat 😉
ja som mala maternicu oslabenu lebo som mala pred dcerou sekciu so synom a mnoho dalsieho za sebou ale zvladli sme to 🙂
vydrzite to neboj nic a hlavne ziadne stresy 🙂 keby sa ti pustilo krvacanie utekaj na pohotovost a neboj sa 🙂 🙂 🙂
drzim palec silnooo 🙂