Dobrý deň chcem sa spýtať či máte takúto skúsenosť. Chceme druhé bábätko a začiatkom roka som mala respiračné ochorenie, kde mi pri veľmi silnom kašli praskli rebrá. Bere sa to potom pri pôrode nejako do úvahy? Prvé dieťa som rodila sekciou. Ďakujem za každú odpoveď.
co sa ma brat do uvahy, boli prasknute nie zlomene, hojenie trva niekolko tyzdnov, nie mesiacov. skor by som hladala preco pri kasli praskli...
Potrebujes indikaciu na CR?
Rebrá ti praskli pri kašli? To hovor vieš komu....
Len sa pýta... Možno by som sa aj ja nad tým zamyslela. Ale fakt by som sa zamýšlala aj nad tým, prečo praskli pri kašli. To sa mi nezdá celkom okej
Áno môže sa to zdať divné ale praskli pri kašli. Mala som ho veľmi silný, potvrdený čierny kašeľ a pľúcne chlamýdie naraz. Takže tie záchvaty kašľu neprajem nikomu, každý skončil až zvracaním...
Na rtg som bola pred troma týždňami, ešte stále nie sú zahojene odvtedy. Z kašľa stále vyliečená nie som, a bolesť rebier mám stále. Pýtam sa preto či ste mali niekto takú skúsenosť. Viem že sa rebrá hoja aj pol roka, kašeľ ktorý mám tiež ešte doznieva veľmi dlho po chorobe. Indikáciu práveže na sekciu nechcem ak by sa dalo volila by som spontánny pôrod. Len neviem ako je to v tejto situacii.
@janinah ale si "múdra" 🤦🏻♀️
@janinah tiež mi praskli z kašľa .. mala som ale čierny..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Vsak rebra mas uz davno zahojene